j0ska Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Strana2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Strana3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Strana 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Strana 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Strana 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Fotil jsem do digitálním foťákem, takže to je takové jaké to je. Neměl jsem po ruce skener, ale myslím, že to stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 AHOj chcel by som si dat na octaviu 2 dozadu dalsie 4 reproduktory to si dam spravit do skodovky len sa chcem spytat ze ci na to bay hrali vsetky potrebujem niake nove lepsie radio nemam to original skoda mam tamm dokupene kenwood . a neviete kolko by stala montaz v tom servise skoda an slovensku?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Vyndej to rádio a uvidíš jaké má možnosti připojení reproduiktorů. Repro stojí asi 2000Kč a montáž bych čekal max. 2000 Kč. Kolik je to v eurech si spočítej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 heh diky moc myslis ze sa mi to tm oplati davat tie repraky?? bude tam pocut ten rozdiel?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 určite tam bude rozdiel :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Potvrdím ti výše napsané od ostatních, cena repro 2tis, montáž prej do 2tis, ptal jsem se ve škoda servisu ve čtvrtek, taky to chci ale musím počkat, musím v pondělí zaplatit nový světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 heh diky moc myslis ze sa mi to tm oplati davat tie repraky?? bude tam pocut ten rozdiel?? Ja si je pridaval jeste do stare OI a rozdil tam byl velky, jenze jen pro cestujici vzadu :-) Kdyz jsem si pak hral s predo-zadnim vyvazenim hlasitosti, tak dokud jsem hlasitost vzadu nezvednul o nekolik dB proti predni, na sedacce ridice jsem nic neslysel. Ale pak mi nemuselo vepredu hulakat radio, pokud chteli vzadu take neco slyset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 já mám teda sériově 8 repro a ten rozdíl oproti 4 repro je znát i vepředu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 presne tak 8 repro je 8 repro a oproti 4 to znat je i vpredu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 Cau takze kdyz si budu chtit dodelat ty zadni repraky, tak budu poprebovat nejake piny, co pujdou pruchodkou ze sloupku do dveri. Daji se samostane koupit, popripade jake maji objednaci cislo??? Jeste otazečka - radio streem by melo podporovat zadni repraky pokud se nepletu...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 koukni se o par prispevku vys. Podle me je nelepsi koupit Sadu na dodelani zadnich repro. Stoji okol 2000Kč a je tam všechno co je potřeba kromě nářadí a tmelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 koukni se o par prispevku vys. Podle me je nelepsi koupit Sadu na dodelani zadnich repro. Stoji okol 2000Kč a je tam všechno co je potřeba kromě nářadí a tmelu. No to mas pravdu, ale ja bych tam dal radsi nejake jine repraky, nez ty origo, nerikam ze hraji spatne, ale da se koupit za tu cenu urcite i lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Jeste otazecka - kdybych nedaval origo repraky a dam tam nejake obyc, tak ho budu muset podlozit nejakou podlozkou. A ted ta otazecka - je lepsi ho dat do stejne vzdalenosti od tapece jako ten origo, nebo az uplne k tapecu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Jeste otazecka - kdybych nedaval origo repraky a dam tam nejake obyc, tak ho budu muset podlozit nejakou podlozkou. A ted ta otazecka - je lepsi ho dat do stejne vzdalenosti od tapece jako ten origo, nebo az uplne k tapecu?? Nikdo nic nevi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabrielek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Fotil jsem do digitálním foťákem, takže to je takové jaké to je.Neměl jsem po ruce skener, ale myslím, že to stačí. Ahoj, moc ti dekuji za navod a ochotu ho sem nahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@li Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tak som si ten navod dovolil spracovat do troska kultivovanejsej podoby, cim dakujem j0skovi za ochotu podelit sa. navod_na_zadne_repraky_OII.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Ahoj, mohl bych se zeptat ještě na několik podrobností? Jak sundám ten plast z B sloupku? Je nacvaknutý směrem dolů, nebo tahat do auta směrem k sedačce? Nejde to protáhnout dolů bez demontáže? Pak ještě radio. Předpokládám, že je přišroubováno asi čtyřmi torxi pod tím rámečkem z imitace karbonu. Ten je asi jen nacvaknutý? Poslední věc, budou hrát bez kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 (editace) Spodní plast B spoupku se musí nejdřív odtrhnout od sloupku nahoře a potom vytáhnout směrem nahoru. Ale aby to šlko udělat, tak se musí sundat horní kryt sloupku. Když jsou v autě hlavové airbagy, tak vycvaknout krytku s nápisem airbag, vyšroubovat šroubek, který je pod ní a sejmout ten vrchní kryt. Rámeček kolem rádia jde vyndat jednoduše když se otevře popelník, tak odspodu postupně odcvaknout. Potom 4 šroubky, které drří rádio. U některých rádií se musí vycvaknout přední panel rádia nebo záslepky šroubků. Pak budeš muset ještě odmontovat odkládací schránku a u řidiče plast podvolantem a kryty prahů a výplně dveří. To už se mi rozepisovat nechce. Bez nakódování to hrát nebude jestli máš origo rádio, které je kódované pro přední reproduktory. Editováno: 24. Březen 2011, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Díky za info, už jsem něco našel v dílenské příručce, ale zkušenost je zkušenost Rádio je origo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Podle dílenské příručky by to neměl být problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.