Whitek Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Hojte chlapi, mám nové repra (mimochodem Phase Evolution PCS 160.25 a už se nemůžu dočkat až si je poslechnu) a chci použít dodané kvalitnější kabely. Jen nemůžu přijít na to jak "vytrhnout" stávající dráty z ISO koncovky a už vůbec ne, jak do ní strčit ty nové. Je tam nějaký fígl jak na to? Šroubovákem nebo....? Chci se do toho pustit co nejdřív když je ještě relativně pěkně. Jinak s montážní hloubkou 70 mm byla trochu sranda, ale je to tam. Jen jsem trochu potlačil vodicí kolejničky stahování oken a uřízl rožek vyčnívajícího plechu dveří. Pěkně děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Už jsem to našel na http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10588 tak to jdu dneska na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.