Lube Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 (editace) Zdravím,chci si nechat udělat nový lak na octavia,protože ten majitel kterej měl auto předemnou,tak se chtomu asi moc dobře nechval.Tak proto chci si udělat nový lak,aby to kněčemu vypadalo.Předal sem si předek na rs,zadni nárazník sem taky dal rs,ale lišty sem zavařil.A proto bych chtěl udělat i nadveřích jak sou ty žlápky pot tyma lištama. Chtěl bych dát barvu nakou červenou,ale mám natom folie,tak nevím jak by to vypadalo!!Nemáte někdo nakou fotku. Chtěl sem se zeptat,asi nevíte kdo by mě to mohl udělat,za nákou rozumnou cenu.Díky moc. Octavia kombi 1.9 tdi.81kw+čip-slx Editováno: 7. Listopad 2006, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Neni lepsi ten lak prebrousit? Jinak muj nazor, ze pokud nemas nejakeho znameho, tak to bude ranec to hodit komplet do novy barvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 To máš asi pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Jestli si ochotnej do regenerace laku neco vrazit, tak tady nedavno prolitlo tema o urcitejch pripravcich, resp. i odkaz na firmy, kde to nechas na nejakej cas a prijdes si pro takrka novy auto To je mozna spravnej smer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Co se tyce cervene Octy a cernych oken, jiz je to tady! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15121 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jojo červená,to je krása! Nikde to nemužu najít,já bych chtěl to udělat přes pojíštovnu,mám spoluučast 10%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Sorry ale to asi tezko... Leda by si to otocil 3x na strechu a zpet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 (editace) :smich: Editováno: 8. Listopad 2006, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Tak když to vojede všude klíčem? Pak zavolá fízly že mu auto někdo zdemoloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 (editace) Editováno: 8. Listopad 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ale podle mě policajti se volaj až je škoda vic jak 50 000kč. Navíc já si platím havarijku,a mám to taky proti vandalizmus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 to těžko .pojištění na vandalismus znamená že dotyčného musíš chytit ,jinak pojištovna neplní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Já to tady nebudu rozebírat.Já vím svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 8. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ale já sem založil tohle téma vohledně,toho asi někdo neví vo náké dobré lakovně!!!!!!!!!!!!!!Kde se dá pořídit za dobrý peníz??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ale já sem založil tohle téma vohledně,toho asi někdo neví vo náké dobré lakovně!!!!!!!!!!!!!!Kde se dá pořídit za dobrý peníz??????????? Nejak nechapu, takoveto veci resit po internetu, da se rici verejne mi neprijde uplne v poradku, ale to je vec tva... Co se tyce lakoven, takove tema je tu uz zalozene, nejake prispevky tam jsou, tak se staci podivat. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13870 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.