markoos Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Nevíte jak ji jednoduše vyndat? Je třeba rozebrat kryt? Stalo se to už vůbec někomu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Tak o tom som v živote nepočul... Môžeš pridať foto, ako to vyzerá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoos Vloženo 22. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2021 na fotce nic neuvidíš, prostě jenom pás bez spony. Zkoušel jsem to na druhý straně, jestli to tam jde zastrčit, a ono to jde. Musí se sice spona vyklonit do strany, ale jde to. Nevím jak se to synovi povedlo, je hodně šikovnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoos Vloženo 22. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Tak jsem neco vyfotil, je to ten stribrny flicek uprostred pasu. Zkusim to vytahnout nejakym hackem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Ako, doteraz som žil v ilúzii, že ten otvor je tak malý, že to tam nevlezie... Preto som to chcel vidieť... Skús to teda háčikom a daj vedieť ako si dopadol... Inak len rozobrať tapec... Schválne sa na to doma juknem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Keď to vliezlo dnu ,musí aj von inak plast dolu ako píše Stafa.Musel to tam niekto silou natlačiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoos Vloženo 25. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2021 tak už jsem to vyháčkoval. Vevnitř to bylo pěkně šprajclý, ale na vytažení ven není třeba žádná síla, ani na vložení dovnitř. Je to jako ježek v kleci, jenom jednodušší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.