Publikováno Leden 22, 20214 r Nevíte jak ji jednoduše vyndat? Je třeba rozebrat kryt? Stalo se to už vůbec někomu? :)
Leden 22, 20214 r Autor na fotce nic neuvidíš, prostě jenom pás bez spony. Zkoušel jsem to na druhý straně, jestli to tam jde zastrčit, a ono to jde. Musí se sice spona vyklonit do strany, ale jde to. Nevím jak se to synovi povedlo, je hodně šikovnej
Leden 22, 20214 r Autor Tak jsem neco vyfotil, je to ten stribrny flicek uprostred pasu. Zkusim to vytahnout nejakym hackem
Leden 22, 20214 r Ako, doteraz som žil v ilúzii, že ten otvor je tak malý, že to tam nevlezie... Preto som to chcel vidieť... Skús to teda háčikom a daj vedieť ako si dopadol... Inak len rozobrať tapec... Schválne sa na to doma juknem...
Leden 23, 20214 r Keď to vliezlo dnu ,musí aj von inak plast dolu ako píše Stafa.Musel to tam niekto silou natlačiť.
Leden 25, 20214 r Autor tak už jsem to vyháčkoval. Vevnitř to bylo pěkně šprajclý, ale na vytažení ven není třeba žádná síla, ani na vložení dovnitř. Je to jako ježek v kleci, jenom jednodušší
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.