kliste84 Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Ahoj, mám Octavii 2, 4x4, 2007, 2.0 TDi BMM, najeto 440tkm a mám problém s vibracemi. Auto nevibruje pořád, ale jen v určitých nepravidelných intervalech. Zejména je to patrné na dálnici v různých rychlostech od cca 70-130km/h. Přibližně 30-40km jede bez jakýchkoli vibrací, potom postupně začnou vibrace, které trvají cca 5-10 km (během toho dosáhnou maxima a zmizí). Vibrace se projevují tak, jako by byly hodně nevyvážené kola, někdy i tak, jako bych jel po "kostkách". Je jedno, jestli mám zařazenou rychlost, nebo jedu na neutrál. (Možná když je auto pod plynem, tak jsou trochu menší - ale jen o trošku.) Pneu jsem zkoušel převážit, ale výsledek žádný. Kola jsou dotažené... Kde může být problém? Na co se mám v první fázi zaměřit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin70 Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Ahoj šel bych po kardanu (kříže) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.