Návštěvník Vloženo 6. Únor 2021 Sdílet Vloženo 6. Únor 2021 Zdravím, vlastním O2 Facelift (r. v. 2010) s volantem bez multifunkce a chtěl bych do auta dát volant z O3 taky bez multifunkce. Bude tato výměna bez problémů nebo je k tomu potřeba např. jiný konektor k airbagu atd...Budu rád za každou radu a informaci. Forum jsem prolezl, ale nikde jsem podobné téma nenašel, většinou se jednalo o výměnu za multifunkční volant, mně se jedná pouze o výměnu obou volantů bez multifunkce. Díky za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KasMen Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 Po FL s novějším volantem, airbagem a bez MF je to v pohodě, i konektor airbagu je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 Ja mam OII z roku 2012, je to pred FL z doby, kdy se vyrabel soubezne s FL. Pujde mi tam taky volant z OIII? Nechci multifunkci, vyhrivani, jde mi ciste o volant… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.