Zemi77 Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 (editace) Ahojte, Neměl by někdo tip na co se zaměřit? 1)Na autě mi nefungují mlhovky. Předek ani zadek. Při vytažení spínače se ani nerozsvítí kontrolky na palubce. Vypínač světel jsem zkoušel jiný, žárovky OK. 2) Chtěl jsem to napojit na diag zda to neukáže nějakou chybu skrz ty mlhovky , nebot jsem se někde dočetl že musí být nakódované. Zjsitil jsem, že se VAG vůbec s vozidlem nespojí. Při připojení kabelu se nerozsvítí dioda. Kabel na jiných vozidlech funguje. Jednotky načte. Díky za případné tipy. Editováno: 9. Březen 2021, autor: Zemi77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 (editace) Na jakých ostatních autech ? Pak máme taky pojistky. Editováno: 8. Březen 2021, autor: Domio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemi77 Vloženo 8. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Pojistky jsem procházel, ty jsou všechny v pořádku. Měřeno jak multimetrem průchodnost tak pak i optická kontrola. Kabel např. včera zkoušen na Passatu B5 , Do Golfu IV se mi taky připojí hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Udělej test kabelu v Passatu a vyfoť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Dioda na kablu ti sviti,kdyz ji das do zasuvky v te Oktavce ? Pojistka 13 je cajk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemi77 Vloženo 8. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Dioda se právě v octávce nesvítí, pojistka 13 OK. Všechny jsem několikrát procházel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 8. Březen 2021 Sdílet Vloženo 8. Březen 2021 Dost důležitá věc která měla být už v dotazu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 (editace) Zkus ji teda vymenit a i pojistku 1. Kdyz mas multimetr,tak zmer co mas na napeti na 1 a 13 pojistce na obou pinech. Editováno: 9. Březen 2021, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.