Přejít na obsah

O2 FL, Radio Swing, HF, BT-Audio

tombas2

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

mám OII FL (asi jednu z posledních) do provozu 01/2013. Radio Swing.

Dále mám tam mám "něco", co umožňuje připojit telefon přes BT. Sice mi to připadá trochu jako "levou rukou za pravým uchem", ale to mne nějak moc netrápí...

Tedy: 

- z telefonu mohu přehrávat audio do rádia přes vstup BT-Audio.

- na MFD vidím informaci o připojení svého telefonu (vidím operátora, úroveň nabití baterky, symbol BT, a symbol (asi) audio přehrávače. Vídím a mohu listovat telefonním seznamem, z MFD mohu vytočit hovor.
Tím však (tak nějak) všechna paráda končí... Telefon sice opravdu tel. číslo vytočí, ke spojení opravdu dojde, ale já neslyším nic (v telefonu je v tu chvíli výstupní zvuk. zařízení BT), a nikdo neslyší mne (Ve stropní lampičce ale mikrofom je).

Mohl by mne prosím někdo znalý nějak nasměrovat, jak se toto ovládá (aby zvuk hovoru byl slyšet z repro, aby mne slyšela protistrana. Případně jestli je třeba ještě něco dokoupit nebo "jen" nastavit. 

Návod k obsluze jsem se snažil pročíst, ale asi nerozumím česky. Píše se tam o třech "verzích" přípravy pro telefon, ale já nějak nechápu, proč bych měl mít "jen" přípravu, když vlastně telefon mohu ovládat z MFD (tedy vytočit hovor) a "jen" nic neslyším a nikdo neslyší mne...

Nemám např. MF volant, takže ovládání z MFD je poněkud "kostrbaté", ale to by mi nevadilo. Jsem zvyklý mít telefon stále v držáku jako navigaci, takže vlastně jediné co bych potřeboval je funkční HF.

Díky za jakoukoli informaci a pomoc,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak asi pěkná pikantérie...

Paralelně jsem se dočetl o servisním menu Swingu. Zkusil jsem se podívat a u Phone i BT-audio tam bylo ON.

Oboje jsem nastavil OFF, vypnul zapnul zapalovaní a následně nastavil zase zpět ON.

Najednou to funguje jak očekávám, resp. lze to volání vlastně ovládat výhradně přes telefon (což mi přijde pohodlnější), zvuk se najednou přepne sám...

To je fakt pecka. Auto vlastním cca 6 let, před asi 3mi lety se mi nějakou náhodou objevilia během jizdy nějaká hláška o BT, resp o spárování. Vrtal jsem se pak  v tom a BT-audio mám tedy už asi 3 roky funkční, i když ho moc nepoužívám a navíc analogový AUX se mi zdá mít lepší zvuk. HF se mi mi tehdy rozběhnout nepovedlo.

A teď i HF.... proč to proboha je všechno tak utajený...

Auto jsem nekupoval nový a nekonfiguroval tedy výbavu, tak jsem neměl páru co v tom může nebo nemůže být a jako další majitel už to tedy v tomto ohledu docela zapeklité.

Božínku kde jsou ty doby, kdy E30 byla kára na denodenní ježdění do práce a člověk nemusel nic řešit, protože E30 byla nezničitelná :-)

Omlouvám se ale musel jsem si ulevit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...