Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak dodrzuji co jsem slibil, nafotil jsem tu vzperu na polu

co rikate? no bohuzel aplikovat toto na fabku se neobejde bez flexy a svarecky :-(

• Autor
:D

post-8-1163144531.jpg

• Autor
  • Autor
  • Autor

Já myslím, že dovyrobit úchyty (resp. obkreslit je od tebe) a uchytit je by nemusel být problém, děr a míst pro uchycení je celkem dost, chtělo by to postavit Polo a Fábku vedle sebe a dumat.

• Autor

áááá, tady se už dumááá :D

áááá, tady se už dumááá :D

:smich::palec2:

no určitě by to šlo vymyslet a možná i bez toho autogenu :)

• Autor
Já myslím, že dovyrobit úchyty (resp. obkreslit je od tebe) a uchytit je by nemusel být problém, děr a míst pro uchycení je celkem dost, chtělo by to postavit Polo a Fábku vedle sebe a dumat.

hlavneu naky dilnicky

ja se s tim kdysi davno patlal v garazi, se vzperou s favorita a dopadlo to spatne

uchyt jsem mel s plochace 2-3mm ohnutyho do L a ten se mi kurevsky kroutil :-( no tezko tohle popisovat

a myslíte, že by se se vzpěrou nedalo ve VW koupit i ten spodní výlisek, ten pak bodnout na fákbu a nahoře u kapoty už by se to nějako vykoumalo ;)-_-

kluci bernd to tam ma s polo9n. problem u toho je ze to potrebujes na fabii 2x. protoze kapota nema vystuhi na to a ona se pak prohejba a nejde casem pak uz any zavrit. proto tam navaril 2.

neverim ze existujou ty dolni uchyti u VW....

• Autor
a myslíte, že by se se vzpěrou nedalo ve VW koupit i ten spodní výlisek, ten pak bodnout na fákbu a nahoře u kapoty už by se to nějako vykoumalo ;)-_-

no to by byla naprosta pecka, ale nejako tomu neverim :-(

jinak se mi moc libi jak ma to policko ty vzpery jakoby lesteny :-)

A od Milotecu se toho taky jen tak nedočkáme. Nedávno jsem jim psal e-mail jak to vypadá a odpověď : Bohužel plynová vzpěra není v nabídce z důvodů intenzivního testování,při kterém bylo zjištěno ,že vzpěra dře o šrouby který drží plech blatníku...... :blink::blink::blink:

tak vono i ten držák by asi nebyl problém urobit, asi další problém bude cena toho tlumiče

Tak jsem se vrátil od dvorního prodejce a očumoval jsem to, ta spodní část sa,ostatně určitě není, je to součást skeletu, vyrobit úchyty není problém, spodní pod šrouby ložiska tlumiče a vrchní místo současného držáku tyčky, problém je, že se musí uřezat protikus tyčky, který je vedle vrchu tlumiče a do kterého se teď dává tyčka, jinak asi určitě budou problémy s měkostí kapoty jak píše Schlumpf, takže ještě výztuhy do kapoty :(

Tak jsem se vrátil od dvorního prodejce a očumoval jsem to, ta spodní část sa,ostatně určitě není, je to součást skeletu, vyrobit úchyty není problém, spodní pod šrouby ložiska tlumiče a vrchní místo současného držáku tyčky, problém je, že se musí uřezat protikus tyčky, který je vedle vrchu tlumiče a do kterého se teď dává tyčka, jinak asi určitě budou problémy s měkostí kapoty jak píše Schlumpf, takže ještě výztuhy do kapoty :(

tak to zůstanu u sloupku :unsure:

no nějak to dopadne, před rokem by jsi taky nevěřil na Roomstera za volantem :D

no nějak to dopadne, před rokem by jsi taky nevěřil na Roomstera za volantem :D

to je fakt a loketku sem tam taky narval s vlastnorucne vyrobenym drzakem :D

P.S.: uz mam ten olej vyrizenej - zmizely ho tam rovny 4 litry :o

tak snad 17.11. se uvidíme, se těším na pokec a lidi kolem :D Jo a na ten oběd :palec2:

snad ano a dotankování lol

koukej promyslet tu vzperu, na kazdou stranu jednu a rozjedeme to seriove :D

to nepůjde, pak tu kapotu přelomíš v půlce, půjde to moc ztuha :o

Ty vzpěry od Milotecu jsou po dvou.

já myslel použít 2x Polo, jenže od Milotecu asi nebudou už nikdy co?

• Autor

ja kdysi chtel koupit ty vzpery znacky INXX jso uskoro stejne jako ty od milotecu a cena za par je 990 korun mam dojem

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.