Publikováno Listopad 10, 200618 r tak dodrzuji co jsem slibil, nafotil jsem tu vzperu na polu co rikate? no bohuzel aplikovat toto na fabku se neobejde bez flexy a svarecky :-(
Listopad 10, 200618 r Já myslím, že dovyrobit úchyty (resp. obkreslit je od tebe) a uchytit je by nemusel být problém, děr a míst pro uchycení je celkem dost, chtělo by to postavit Polo a Fábku vedle sebe a dumat.
Listopad 10, 200618 r áááá, tady se už dumááá no určitě by to šlo vymyslet a možná i bez toho autogenu
Listopad 10, 200618 r Autor Já myslím, že dovyrobit úchyty (resp. obkreslit je od tebe) a uchytit je by nemusel být problém, děr a míst pro uchycení je celkem dost, chtělo by to postavit Polo a Fábku vedle sebe a dumat. hlavneu naky dilnicky ja se s tim kdysi davno patlal v garazi, se vzperou s favorita a dopadlo to spatne uchyt jsem mel s plochace 2-3mm ohnutyho do L a ten se mi kurevsky kroutil :-( no tezko tohle popisovat
Listopad 10, 200618 r a myslíte, že by se se vzpěrou nedalo ve VW koupit i ten spodní výlisek, ten pak bodnout na fákbu a nahoře u kapoty už by se to nějako vykoumalo
Listopad 10, 200618 r kluci bernd to tam ma s polo9n. problem u toho je ze to potrebujes na fabii 2x. protoze kapota nema vystuhi na to a ona se pak prohejba a nejde casem pak uz any zavrit. proto tam navaril 2. neverim ze existujou ty dolni uchyti u VW....
Listopad 10, 200618 r Autor a myslíte, že by se se vzpěrou nedalo ve VW koupit i ten spodní výlisek, ten pak bodnout na fákbu a nahoře u kapoty už by se to nějako vykoumalo no to by byla naprosta pecka, ale nejako tomu neverim :-( jinak se mi moc libi jak ma to policko ty vzpery jakoby lesteny :-)
Listopad 10, 200618 r A od Milotecu se toho taky jen tak nedočkáme. Nedávno jsem jim psal e-mail jak to vypadá a odpověď : Bohužel plynová vzpěra není v nabídce z důvodů intenzivního testování,při kterém bylo zjištěno ,že vzpěra dře o šrouby který drží plech blatníku......
Listopad 10, 200618 r tak vono i ten držák by asi nebyl problém urobit, asi další problém bude cena toho tlumiče
Listopad 10, 200618 r Tak jsem se vrátil od dvorního prodejce a očumoval jsem to, ta spodní část sa,ostatně určitě není, je to součást skeletu, vyrobit úchyty není problém, spodní pod šrouby ložiska tlumiče a vrchní místo současného držáku tyčky, problém je, že se musí uřezat protikus tyčky, který je vedle vrchu tlumiče a do kterého se teď dává tyčka, jinak asi určitě budou problémy s měkostí kapoty jak píše Schlumpf, takže ještě výztuhy do kapoty
Listopad 10, 200618 r Tak jsem se vrátil od dvorního prodejce a očumoval jsem to, ta spodní část sa,ostatně určitě není, je to součást skeletu, vyrobit úchyty není problém, spodní pod šrouby ložiska tlumiče a vrchní místo současného držáku tyčky, problém je, že se musí uřezat protikus tyčky, který je vedle vrchu tlumiče a do kterého se teď dává tyčka, jinak asi určitě budou problémy s měkostí kapoty jak píše Schlumpf, takže ještě výztuhy do kapoty tak to zůstanu u sloupku
Listopad 10, 200618 r no nějak to dopadne, před rokem by jsi taky nevěřil na Roomstera za volantem to je fakt a loketku sem tam taky narval s vlastnorucne vyrobenym drzakem P.S.: uz mam ten olej vyrizenej - zmizely ho tam rovny 4 litry
Listopad 10, 200618 r snad ano a dotankování koukej promyslet tu vzperu, na kazdou stranu jednu a rozjedeme to seriove
Listopad 10, 200618 r Autor ja kdysi chtel koupit ty vzpery znacky INXX jso uskoro stejne jako ty od milotecu a cena za par je 990 korun mam dojem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.