amogh Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 tak dodrzuji co jsem slibil, nafotil jsem tu vzperu na polu co rikate? no bohuzel aplikovat toto na fabku se neobejde bez flexy a svarecky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Já myslím, že dovyrobit úchyty (resp. obkreslit je od tebe) a uchytit je by nemusel být problém, děr a míst pro uchycení je celkem dost, chtělo by to postavit Polo a Fábku vedle sebe a dumat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 áááá, tady se už dumááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 áááá, tady se už dumááá no určitě by to šlo vymyslet a možná i bez toho autogenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Já myslím, že dovyrobit úchyty (resp. obkreslit je od tebe) a uchytit je by nemusel být problém, děr a míst pro uchycení je celkem dost, chtělo by to postavit Polo a Fábku vedle sebe a dumat. hlavneu naky dilnicky ja se s tim kdysi davno patlal v garazi, se vzperou s favorita a dopadlo to spatne uchyt jsem mel s plochace 2-3mm ohnutyho do L a ten se mi kurevsky kroutil :-( no tezko tohle popisovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 a myslíte, že by se se vzpěrou nedalo ve VW koupit i ten spodní výlisek, ten pak bodnout na fákbu a nahoře u kapoty už by se to nějako vykoumalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 kluci bernd to tam ma s polo9n. problem u toho je ze to potrebujes na fabii 2x. protoze kapota nema vystuhi na to a ona se pak prohejba a nejde casem pak uz any zavrit. proto tam navaril 2. neverim ze existujou ty dolni uchyti u VW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 a myslíte, že by se se vzpěrou nedalo ve VW koupit i ten spodní výlisek, ten pak bodnout na fákbu a nahoře u kapoty už by se to nějako vykoumalo no to by byla naprosta pecka, ale nejako tomu neverim :-( jinak se mi moc libi jak ma to policko ty vzpery jakoby lesteny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 A od Milotecu se toho taky jen tak nedočkáme. Nedávno jsem jim psal e-mail jak to vypadá a odpověď : Bohužel plynová vzpěra není v nabídce z důvodů intenzivního testování,při kterém bylo zjištěno ,že vzpěra dře o šrouby který drží plech blatníku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 tak vono i ten držák by asi nebyl problém urobit, asi další problém bude cena toho tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Tak jsem se vrátil od dvorního prodejce a očumoval jsem to, ta spodní část sa,ostatně určitě není, je to součást skeletu, vyrobit úchyty není problém, spodní pod šrouby ložiska tlumiče a vrchní místo současného držáku tyčky, problém je, že se musí uřezat protikus tyčky, který je vedle vrchu tlumiče a do kterého se teď dává tyčka, jinak asi určitě budou problémy s měkostí kapoty jak píše Schlumpf, takže ještě výztuhy do kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Tak jsem se vrátil od dvorního prodejce a očumoval jsem to, ta spodní část sa,ostatně určitě není, je to součást skeletu, vyrobit úchyty není problém, spodní pod šrouby ložiska tlumiče a vrchní místo současného držáku tyčky, problém je, že se musí uřezat protikus tyčky, který je vedle vrchu tlumiče a do kterého se teď dává tyčka, jinak asi určitě budou problémy s měkostí kapoty jak píše Schlumpf, takže ještě výztuhy do kapoty tak to zůstanu u sloupku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 no nějak to dopadne, před rokem by jsi taky nevěřil na Roomstera za volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 no nějak to dopadne, před rokem by jsi taky nevěřil na Roomstera za volantem to je fakt a loketku sem tam taky narval s vlastnorucne vyrobenym drzakem P.S.: uz mam ten olej vyrizenej - zmizely ho tam rovny 4 litry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 tak snad 17.11. se uvidíme, se těším na pokec a lidi kolem Jo a na ten oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 snad ano a dotankování koukej promyslet tu vzperu, na kazdou stranu jednu a rozjedeme to seriove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 to nepůjde, pak tu kapotu přelomíš v půlce, půjde to moc ztuha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Ty vzpěry od Milotecu jsou po dvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 já myslel použít 2x Polo, jenže od Milotecu asi nebudou už nikdy co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ja kdysi chtel koupit ty vzpery znacky INXX jso uskoro stejne jako ty od milotecu a cena za par je 990 korun mam dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.