Přejít na obsah

Tak jsem se právě zamiloval


FUGAS

Doporučené příspěvky

No když mluvíš o ceně, tak největší argument proč nekupovat X3, je (alespoň v případě současné generace) právě X5. Protože zas o tolik ta X5 dražší není (cca. o 200.000Kč), a je to o dost větší kus auta. Jinak na ceny nové generace jsem taky zvědavej, budou určitě o něco málo vyšší. Co se týče váhy, tipoval bych, že to bude o něco míň než váží Q7. -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OloZX6R: Mercedesy já taky nemusím, i když přiznávám, že jejich nové modely se mi líbí, ale je to největší konkurent BMW, tak je prostě nemám rád, to už holt mám v genech. :) BMW je pro mě srdeční záležitost - už jako dítě jsem si vystřihoval a schovával obrázky bavoráků. Ze současných modelů se mi nelíbí jenom Z4, přesto, že jízda s ní se mi líbila moc, tak design předku tohohle auta jsem do dneška nezkousnul. Co se týká starších modelů, to je prostě klasika. :worthy

Tady je moje bývalá e30: http://www.autotuning.cz/galerie/displayim...lbum=222&pos=10 Měl jsem tam akorát jiný kola (repliky Alpina) a nebyla tam černá optika. Jinak pro představu, co se tobě líbí za auta?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se spotřebou 25 litrů se brzo odmiluješ :D

S tou e30 co jsem na ní dával ten odkaz, jsem spotřebu radši nikdy moc neřešil a to jsem jezdil na Shell VPower Racing 99, ale je pravda, že na dálnici se ručička okamžité spotřeby hodně kamarádila s číslicí 20, to ale bylo jaksi při ne tak úplně předpisové rychlosti :ph34r: . Průměr bych tipoval okolo 13l/100, ale při poněkud svižnějším tempu. Ono, kup si 2,5 litr a pak jezdi na spotřebu, to je blbost. Jinak dnešní motory jsou ekonomičtější, ale když na to auto máš, tak spotřebu zas tolik neřešíš. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...