Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Se stejně jednou k třícam vrátim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jinak se mi strašně líbí e30 cabrio, už jsem tu někde psal, že to je pro mě nejhezčí kabriolet všech dob. Když jsem prodával svojí e30, tak jsem tenkrát dostal nabídku, jestli to nechci vyměnit za TC Baur, ale to se mi tak nelíbí, tak jsem to nevzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 A nejlépe k M3 E30 to je takovej můj malej dětskej sen mít to jako takovou víkendovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 2Fugas: Takže pán holduje E30 no hezký... Já jsem taky rád, že je tu spřízněná duše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 No není to nádhera?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Právě jednu třicítku zničili v kobře 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 (editace) No není to nádhera?? Dal bych si říct Co víc si přát? Editováno: 13. Listopad 2006, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ta holka je hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jinak musím říct, že když jsem zakládal téma o BMW, tak jsem nečekal, že se to tak rozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ta holka je hezčí To já bych obojí, jen nevím v jakém pořadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 A nejlépe k M3 E30 to je takovej můj malej dětskej sen mít to jako takovou víkendovku.. To by se mi taky líbilo, ale libovku bych nezaplatil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ta holka je hezčí To já bych obojí, jen nevím v jakém pořadí tak to já můžu už jenom to auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ta holka je hezčí To já bych obojí, jen nevím v jakém pořadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 M3 E30 to je modla!!! Ta modrá to je nádhera! Ta ukradená to je fakt neštěstí!!! Takhle zku*vit tak krásný auto! Ke zdi a zastřelit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 jj celkem se to rozjelo.. A určitě by jsme mohli pokračovat dál a dál v této diskusi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Je tu super! Pár fotek X5 a co to neudělá! Určitě budeme pokračovat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Je tu super!Pár fotek X5 a co to neudělá! Určitě budeme pokračovat!!! jj přesně tak co neudělalo pár fotek budu se těšit na pokračování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 jojo jak přijedu dom z intru nafotím to svoje a dám sem nějaký fotky... je to super...jinak to s tím servisem oproti octě bych nesouhlasil....zkus si porovnat ceny některejch dílů škodovka má jeden z nejdražších servisů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Tak co kucí budem pokračovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Tak já se pochlubím moji bývalou třícou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 další.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 A tady ještě hodim interier odně lidem se nelíbil že je tam moc červený ale já s ním byl spokojen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Peete: Vypadá fakt pěkně. Je mi akorát trochu líto, že takhle pěknou třícu už člověk dneska moc často nepotká, většinou už jsou to prorezivělý vraky a stává se z toho tak trochu cikánský auto, místo žigulíků. Je to blbý to takhle říct, ale bohužel je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Peete: Vypadá fakt pěkně. Je mi akorát trochu líto, že takhle pěknou třícu už člověk dneska moc často nepotká, většinou už jsou to prorezivělý vraky a stává se z toho tak trochu cikánský auto, místo žigulíků. Je to blbý to takhle říct, ale bohužel je to tak. Tak to jsi to teda vystihl uplně přesně!!! Ale pořád se ještě občas najde libovka. Ještě že tak!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 většinou už jsou to prorezivělý vraky a stává se z toho tak trochu cikánský auto, místo žigulíků. Je to blbý to takhle říct, ale bohužel je to tak. jj přesně tak jetě koupit do žigula koženy sedáčky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.