Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

FUGAS: jj, to bude ale krásnej N1 náklaďáček :D

• Autor

Jj, nejrychlejší dodávka na světě ;)

Jj, nejrychlejší dodávka na světě ;)

Jen diky tomu, ze E63 AMG Kombi nema N1. -_-

• Autor
Jen diky tomu, ze E63 AMG Kombi nema N1. -_-

:p

FUGAS: svezeš mě, doufám :D , každou chvíli v jiném podle stupně zamilovanosti -_-

• Autor
FUGAS: svezeš mě, doufám  :D , každou chvíli v jiném podle stupně zamilovanosti  -_-

Na rovinu ti můžu říct, že kdybych disponoval nějakou větší částkou, kterou bych si mohl dovolit utratit za auto (což se mi ale asi nikdy nestane :D ), tak bych se asi zbláznil, protože bych nevěděl, jaké BMW si koupit - mám několik tipů. A proto jezdím ve fábii a mám klid. :smich:;)-_-

Upraveno od FUGAS

FUGAS: svezeš mě, doufám  :D , každou chvíli v jiném podle stupně zamilovanosti  -_-

Na rovinu ti můžu říct, že kdybych disponoval nějakou větší částkou, kterou bych si mohl dovolit utratit za auto (což se mi ale asi nikdy nestane :D ), tak bych se asi zbláznil, protože bych nevěděl, jaké BMW si koupit - mám několik tipů. A proto jezdím ve fábii a mám klid. :smich:;)-_-

-_-

taky se mi líbí dost aut, dokonce i nějaké peníze mám po vrácení jednoho, ale chci investrovat do zaplacení dluhu na bydlení.

... ale kdoví, třeba tu budeme takhle sedět a psát za dvacet let na bmw fóru :D

design bmw nabírá lahodící směr mému oku, narozdíl od předcházejících modelů

Upraveno od JaKr

• Autor

No právě, mě v budoucnu taky čeká investice do bydlení, přece jenom je to prioritnější než auto. Jinak už mi kolega v práci říkal, že když se mi to tak líbí, tak ať jdu a vezmu si jedničku na leasing, ale já to zrovna nepovažuju za rozumný krok. ;) Jinak s tím bmwklubem jsi to napsal hezky. -_-

spát se dá i v autě :D jinak já už sem členem BMW klubu a to ještě nemám 18 :D-_- tak třeba jednou pánové :smich:

spát se dá i v autě :D jinak já už sem členem BMW klubu a to ještě nemám 18 :D-_- tak třeba jednou pánové :smich:

což o to i pod mostem to jde, sorry za OT

-_-

taky se mi líbí dost aut, dokonce i nějaké peníze mám po vrácení jednoho, ale chci investrovat do zaplacení dluhu na bydlení.

pánové, za 20 let si míním psát minimálně na Lambo fóru, v ideálním případě na diskuzi Bugatti, ale BMW, no teda lol;)

-_-

pánové, za 20 let si míním psát minimálně na Lambo fóru, v ideálním případě na diskuzi Bugatti, ale BMW, no teda lol;)

:smich:-_-

• Autor

No to by ale nejdřív museli začít vyrábět Lamborghini TDI, ne? :D I když, když nad tím tak přemýšlím, tak je to možná blíž, než si myslíme. ;)

pánové, za 20 let si míním psát minimálně na Lambo fóru, v ideálním případě na diskuzi Bugatti, ale BMW, no teda  lol  ;)

No to by ale nejdřív museli začít vyrábět Lamborghini TDI, ne? :D I když, když nad tím tak přemýšlím, tak je to možná blíž, než si myslíme. ;)

já na naftě nelpím :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.