P2M Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 FUGAS: jj, to bude ale krásnej N1 náklaďáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 FUGAS: jj, to bude ale krásnej N1 náklaďáček Jj, nejrychlejší dodávka na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 FUGAS: jj, to bude ale krásnej N1 náklaďáček Jj, nejrychlejší dodávka na světě Jen diky tomu, ze E63 AMG Kombi nema N1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Jen diky tomu, ze E63 AMG Kombi nema N1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 FUGAS: svezeš mě, doufám , každou chvíli v jiném podle stupně zamilovanosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2007 (editace) FUGAS: svezeš mě, doufám , každou chvíli v jiném podle stupně zamilovanosti Na rovinu ti můžu říct, že kdybych disponoval nějakou větší částkou, kterou bych si mohl dovolit utratit za auto (což se mi ale asi nikdy nestane ), tak bych se asi zbláznil, protože bych nevěděl, jaké BMW si koupit - mám několik tipů. A proto jezdím ve fábii a mám klid. Editováno: 13. leden 2007, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 (editace) FUGAS: svezeš mě, doufám , každou chvíli v jiném podle stupně zamilovanosti Na rovinu ti můžu říct, že kdybych disponoval nějakou větší částkou, kterou bych si mohl dovolit utratit za auto (což se mi ale asi nikdy nestane ), tak bych se asi zbláznil, protože bych nevěděl, jaké BMW si koupit - mám několik tipů. A proto jezdím ve fábii a mám klid. taky se mi líbí dost aut, dokonce i nějaké peníze mám po vrácení jednoho, ale chci investrovat do zaplacení dluhu na bydlení. ... ale kdoví, třeba tu budeme takhle sedět a psát za dvacet let na bmw fóru design bmw nabírá lahodící směr mému oku, narozdíl od předcházejících modelů Editováno: 13. leden 2007, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 13. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2007 No právě, mě v budoucnu taky čeká investice do bydlení, přece jenom je to prioritnější než auto. Jinak už mi kolega v práci říkal, že když se mi to tak líbí, tak ať jdu a vezmu si jedničku na leasing, ale já to zrovna nepovažuju za rozumný krok. Jinak s tím bmwklubem jsi to napsal hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 spát se dá i v autě jinak já už sem členem BMW klubu a to ještě nemám 18 tak třeba jednou pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 spát se dá i v autě jinak já už sem členem BMW klubu a to ještě nemám 18 tak třeba jednou pánové což o to i pod mostem to jde, sorry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 FUGAS: svezeš mě, doufám , každou chvíli v jiném podle stupně zamilovanosti Na rovinu ti můžu říct, že kdybych disponoval nějakou větší částkou, kterou bych si mohl dovolit utratit za auto (což se mi ale asi nikdy nestane ), tak bych se asi zbláznil, protože bych nevěděl, jaké BMW si koupit - mám několik tipů. A proto jezdím ve fábii a mám klid. taky se mi líbí dost aut, dokonce i nějaké peníze mám po vrácení jednoho, ale chci investrovat do zaplacení dluhu na bydlení. ... ale kdoví, třeba tu budeme takhle sedět a psát za dvacet let na bmw fóru design bmw nabírá lahodící směr mému oku, narozdíl od předcházejících modelů pánové, za 20 let si míním psát minimálně na Lambo fóru, v ideálním případě na diskuzi Bugatti, ale BMW, no teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 FUGAS: svezeš mě, doufám , každou chvíli v jiném podle stupně zamilovanosti Na rovinu ti můžu říct, že kdybych disponoval nějakou větší částkou, kterou bych si mohl dovolit utratit za auto (což se mi ale asi nikdy nestane ), tak bych se asi zbláznil, protože bych nevěděl, jaké BMW si koupit - mám několik tipů. A proto jezdím ve fábii a mám klid. taky se mi líbí dost aut, dokonce i nějaké peníze mám po vrácení jednoho, ale chci investrovat do zaplacení dluhu na bydlení. ... ale kdoví, třeba tu budeme takhle sedět a psát za dvacet let na bmw fóru design bmw nabírá lahodící směr mému oku, narozdíl od předcházejících modelů pánové, za 20 let si míním psát minimálně na Lambo fóru, v ideálním případě na diskuzi Bugatti, ale BMW, no teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 pánové, za 20 let si míním psát minimálně na Lambo fóru, v ideálním případě na diskuzi Bugatti, ale BMW, no teda No to by ale nejdřív museli začít vyrábět Lamborghini TDI, ne? I když, když nad tím tak přemýšlím, tak je to možná blíž, než si myslíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 pánové, za 20 let si míním psát minimálně na Lambo fóru, v ideálním případě na diskuzi Bugatti, ale BMW, no teda No to by ale nejdřív museli začít vyrábět Lamborghini TDI, ne? I když, když nad tím tak přemýšlím, tak je to možná blíž, než si myslíme. já na naftě nelpím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.