Zaajdaa Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 CHci se zeptat jestli nemáte někdo skušenost se změnou barvy auta pomocí lepicí folie, našel jsem třeba tuhle firmu http://www.madico.cz/folie/autofolie-na-karoserie.html Budu rád za každou radu a poznatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 To jste se stím nikdo nesetkal??? Mě zase příde změna na jakoukoliv barvu za 12 000kč docela zajímavá, nehledě na to že se to při nejhorším nechá zase odstranit. Jen jsem to neviděl ve skutečnosti, no a nevím jak se to chová časem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 To jste se stím nikdo nesetkal??? Mě zase příde změna na jakoukoliv barvu za 12 000kč docela zajímavá, nehledě na to že se to při nejhorším nechá zase odstranit. Jen jsem to neviděl ve skutečnosti, no a nevím jak se to chová časem... To nevim jak se to chova casem, ale jedno mi neni uplne jasne. Jak je to v technicaku, floidi budou jiste delat pruditka,pokud to neni nejak osetreno zmenou barvy v tp...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 no ja uz videl par taxiku na letisti v praglu a ty to meli odreny a byl videt puvodni bilej lak a pritom ten passat byl stribrnej.... nevim myslim ze to nema dlouhou trvanlivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 11. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 To Davon: Musí se barva přepsat v TP, ale je to homologované a neměl by s tím být problémů. Posílal jsem na tu firmu dotaz ohledně stálosti třeba na slunci a mají garanci na 7let To Maliss: No to je právě to z čeho mam největší obavu... Asi je to daleko víc vidět než na normálním laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Hodne me to zaujalo a jsem na vazkach. Na strankach bruxafolu psali ze je to mozne aplikovat jen na velmi kvalitni anebo novy lak a na tom Madico.cz psali ze se to da aplikovat kamkoliv. Mam vplanu novy lak ale tohle by vyslo podstatne levneji akorat tezko rict jestli se to vyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trucker911 Vloženo 20. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2012 máte někdo zkušenosti s těma autofoliema??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.