papik_9 Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna Zdravim, mam presne tento isty problem na Kombi verzii. Z kufra som vybral vsetko (roletku, dvojitu podlahu...) dokonca sklopil sedadla a stale pocujem buchanie / hrkotanie ked prejdem cez nerovnost. Vsimol som si, ze "oko zamku" (foto nizsie) ma volu cca 1mm v smere otvarania kufra, tym padom by mi mohli buchat piate dvere pri prechadzani po nerovnostiach, alebo ta vola je v poriadku? Mam elektricky ovladane piate dvere a pri zavretych dverach necitim, ze by tam bola vola. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GreyEri Vloženo 24. Dubna Sdílet Vloženo 24. Dubna Zdravím tak ako ste to vyriešili ? Mne to tiež ňu ja od novoty …04 liftback a mam najazdené cca 5tis km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo Středa v 19:30 Sdílet Vloženo Středa v 19:30 Můžu se zeptat který doraz jste zkoušeli odmontovat? Na kastli nebo pátých dveřích, moc děkuji. Mě to neskutečně jakoby vrze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.