Mrcisek Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 Ahoj všichni, mám Supa II 2012 s Bolero a dost mě štve ten tón úspěšného spárování telefonu přes BT, včera jsem se kvůli tomu už dostal do nebezpečné situace, jelikož to deaktivuje na těch 3-5 vteřin všechno jiné audio. Musí to pryč. Někde jsem četl, že to jde deaktivovat přes VAG - je tu prosím nějaký dobrodinec z Brna či okolí kdo to dokáže vypnout? Tullamorka ho nemine. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scorpiczech Vloženo 19. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2021 Po výměně BT jednotky za novější mě to taky trápí. Návod na VCDS mám - Připojit se do jednotky 77 telefon a v přispůsobení je zvuk při připojení, tak ten dat deaktivovat Jen bych potřeboval někoho v Olomouci nebo okolí, kdo to přes VCDCS zprocesuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.