MPD Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Ahoj všem, chtěl bych se zeptat jaká je přípustná vůle v poloose levá strana u diferenciálu. Když zatáham za hřídel tak je to pěkný kovový rachot. Na pravé straně není téměř žádná vůle. Vložil jsem video prosím o komentáře. Je to KAROQ 1.5 TSI 2019.Díky VID_20210616_094844.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart 2 Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června Jak jste to prosím řešil? Objevil jsem stejný kovový zvuk při stejném pohybu poloosy. Mám stejný problém, auto cvaká při propružení, nebo při záběru. Už jsem zoufalý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Června Sdílet Vloženo 11. Června Dotyčný tady od svého dotazu nebyl, tak nevím, zda ti odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Pečenka Vloženo 16. Června Sdílet Vloženo 16. Června takhle se ale poloosa vubec nezkousi. Dulezite jsou vule jinde. Auto dat na najezdy a za poloosu je potreba vzit sikovkama po smeru otaceni. To je jeden ze spusobu, jak jednoduse zjistit vule. Da se to i jinak ale pokud nevite toto tak radeji obradte na nějakého mechanika... Pokud chce mit clovek 100 % jistotu nejlepsi je poloosy sundat a vyzkouset ve sveraku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.