branik5 Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 (editace) Dobrý deň mam taky problém na mojej Škoda Octavii 2 FL 2010 2.0 combi z jedného dna na druhy mi začalo vypisovať poruchu svetiel AFS systému a svetla spadli do nudzoveho režimu po dlhom hladani som prišiel na to ze mi odišiel zadný naklonovy snímač ktorý keď som vymenil tak svetla nezačali fungovať správne natáča mi ich iba do lava a do práva ale hore a dole s nimi ani nepohne cez diagnostiku mi nevypisuje žiadne poruchy a cez blok hodnou mi ukazuje pekne predný aj zadný snimac takže snimace by už mali byt v poriadku len naklapanie mi nefunguje či pri nastartovani alebo počas jazdy natacaju sa iba do strán kde môže byt problém ? pri zakladaných nastaveniach ma pusti iba na Skupinu 001 na skupinu 002 ma nechce pustit aby som dokončil základne nastavenia . RJ jednotka sa tvári ako keby sa tie svetla nemali ani naklapat kedze mi nevypisuje ani ziadnu poruchu v prílohe posielam obrázky aké hodnoty a poruchy mi vypisovala diagnostika Ps . cez akčné členi ich nataca hore dole ale v skutocnosti s nimi ani nepohne iba do lava a do prava ) Editováno: 3. Prosinec 2021, autor: branik5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.