Přejít na obsah

Zadní bílá světla

Peete

Doporučené příspěvky

Vím že už se to tu dávno řešilo -_- a na závěr bylo konstatováno že jich je málo a tudíž nejsou k sehnání. Ale právě pro to že už je to dávno tak sonduju jestli se něco od té doby nezměnilo..

Moc bych je chtěl jsou to jediný obstojný lampy krom origo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Peete: No ani nejsou a nebudou hlavne proto, ze se jednalo ne zrovna o koser serii a byly to lampy bez homologace.

Pravda, nechalo by se spekulovat o tom, proc nejaka firma neudela neco podobnyho, co by vyhovovalo norme. Tudiz hlavne asi dodat cervenou plochu odrazky, to by se urcite nechalo nejak pekne zakomponovat... No a nebo z LED, ale to je uz stara pisnicka.

Odkaz ke komentáři

Tak to je fakt úplně na pytel..!!

Na takový mrdky jako je saxo, astra, golf, no prostě na všechno se už dělaj Ledky a na fabii furt nic.. :angry:

Si určitě koupim kola a oni začnou vyrábět lampy..

furt máš lepší si koupit kola než nějaký pojebaný lampy!!!!, to mě vždycky dostávaj ty tjuningy, chrómoví tjuningový lampy milion pičovinek, a plechy s mrda poklicema :ble:ble:ble:doh

přitom kolik krásy udělaj slušný kolesa(i bez ostatních mrdapičovin) ;)-_-

Odkaz ke komentáři

Na takový mrdky jako je saxo, astra, golf, no prostě na všechno se už dělaj Ledky a na fabii furt nic.. :angry:

furt máš lepší si koupit kola než nějaký pojebaný lampy!!!!, to mě vždycky dostávaj ty tjuningy, chrómoví tjuningový lampy milion pičovinek, a plechy s mrda poklicema :ble:ble:ble:doh

To máš určitě pravdu a naprosto s tebou souhlasim.. "Kola dělaj auto" -_-

Víš ale mě šlo o to proč se pro tuzemský auta kterých tu jezdí mraky nedělaj věci který by šli na dračku...

Odkaz ke komentáři

To máš určitě pravdu a naprosto s tebou souhlasim.. "Kola dělaj auto" -_-

Víš ale mě šlo o to proč se pro tuzemský auta kterých tu jezdí mraky nedělaj věci který by šli na dračku...

ty věci se dělaj, právě těch hnusnejch kýčů se prodává nejvíc <_<:angry::disgust::unsure:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...