VendaRS Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 (editace) Nazdárek chastám se kupovat nějaké pěkné zadní lampy na octu ale nemám moc velkej přehled, tak bych potřeboval nějaký foto s cenovkama a pokud možno i odkazama dík Editováno: 18. Listopad 2006, autor: VendaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Do začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 (editace) až začnou dělat led svítilny i na hatchback půjdu do nich,,jinak žádný,ať už chrom nebo černý chrom,pokud budou osazený obyč.žárovkama je to hrůza,měl sem tu čest být u pár montáží těchto světel a povím vám,,nechtěl bych je ani zadarmo,,nelíbí se mě téměř na žádným autě,třeba na tý fotce to v kombinaci stím vytuněním nevypadá zle,ale zasviť a zablikej,hrůůůza,vžycky když je vidím blikat připadaj mi jako nějaká hračka z vietnamské burzy,,navíc když svítí sluníčko nejsou vůbec vidět že blikaj,,,,,takže pokud zadní světla,jedině facelift,takhle sem to vyřešil já a už vím že sem udělal nejlíp,navíc cenově za facku,a vzhledově luxus,,, Nevím proč dělaj diodovky jen na kombika,kdyby byly na hatchback už je tam mám, toť můj názor Editováno: 18. Listopad 2006, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 mne se teda nejvic ze vsech libej origo zadni lampy, tedy ty pofaceliftove, ty nemaji chybu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 (editace) mne se teda nejvic ze vsech libej origo zadni lampy, tedy ty pofaceliftove, ty nemaji chybu!! Ty já mám taky a z celé nabídky všech světel jsou nejlepší(u tuningovejch světel hodně záleží na barvě auta na některou to sedne řiť na nočník), ale co kdyby se objevily nějaký který sem neviděl. Editováno: 18. Listopad 2006, autor: VendaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Do začátku Ty se mi taky líbí. (To ale není octavka, že?Vypadá to na Erko) http://www.e-cat.cz/images/medium/sko4014t02.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Do začátku Ty se mi taky líbí. (To ale není octavka, že?Vypadá to na Erko) http://www.e-cat.cz/images/medium/sko4014t02.jpg JJ je to nějaký fakt povedený erko. Ale docela by mě zajímaly nějaký fotky jak ty světla vypadají v noci když sou rozvícený. Jestli někdo máte takový foto tak už tady mělo bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 přidám svoje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 (editace) Do začátku Ty se mi taky líbí. (To ale není octavka, že?Vypadá to na Erko) http://www.e-cat.cz/images/medium/sko4014t02.jpg no a právě tyhle dělá hella na gombika f provedení LED a je to moooc velkej luxus, hatchback bohužel To Fany:luxus,ale za ten peníz Editováno: 18. Listopad 2006, autor: toncek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 To jo také bych uvítál nižší cenu ale bohužel poptávka převyšuje mnohonásobně poptávku... Jsem šťastný že jsem je sehnal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 mne se teda nejvic ze vsech libej origo zadni lampy, tedy ty pofaceliftove, ty nemaji chybu!! Ano presne - take origo jsou nej. Jinak LED to by bylo super, ale posim zachovat vzhled origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 přidám svoje.... lepší jsem na Octě ještě neviděl, líbí se mě strašně moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 přidám svoje.... A nedělají se takové na kombíka, mám bílou Octu a tyhle by jí slušely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 přidám svoje.... Ty sou pěkný to jsou ty Robin hood? A hele kde se dají sehnat ty středový krytky na kola ty hroty to se mi docela líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 (editace) mne se teda nejvic ze vsech libej origo zadni lampy, tedy ty pofaceliftove, ty nemaji chybu!! Ano presne - take origo jsou nej. Jinak LED to by bylo super, ale posim zachovat vzhled origo Tak na to aby jsi zachoval vzhled origo tak to si můžeš klidně udělat sám bo by nebyl takovej problém ty lampy navrtat a naládovat tam diody s odporama ne? Editováno: 19. Listopad 2006, autor: VendaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 přidám svoje.... Tyhle jsou fakt super, i v provedeni na Fabii. Nechapu, proc je nekdo nedela, pridala by se na vnejsi a horni okraj (proste ten vnejsi obloucek) odrazova plocha a mohlo by to mit i homologaci. Nebo holt origo z LED misto tech debilnich future designu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 VendaRS: To nikdy v domacich podminkach bez potrebny techniky a technologie neudelas tak, aby to vypadalo profesionalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Nemusí to vypadat profesionálně hlavně aby to nebylo hnusný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Faceliftova lampa rewls, leva i prava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 přidám svoje.... Ty sou pěkný to jsou ty Robin hood? A hele kde se dají sehnat ty středový krytky na kola ty hroty to se mi docela líbí. Ty špičky jsou vlastní výroba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ty špičky jsou vlastní výroba... Tak to je jiná a je to vyrobený z čeho? Kdyby byla možnost se domluvit tak bych si je rád nechal vyrobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Pro mnohe POUTOVKA - ale to neni muj nazor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendaRS Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Náhodou k tomu autu se hodí, chrom lišta5. dveří+tyhle světla to není zlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Náhodou k tomu autu se hodí, chrom lišta5. dveří+tyhle světla to není zlý Dik... ale vetsine lidi jako obecne se nelibi... A to me celkem tesi, jak by to vypadalo kdyby se vsem majitelum libily (lampy)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.