meereck Vloženo 29. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2021 (editace) Nedávno jsem si všiml, že mi stále svítí obě hlavové lampičky nad dveřmi u zadních cestujících. Když člověk jede v noci, tak to docela ruší a nenašel jsem možnost, jak je vypnout. - Samozřejmě jsem zkoušel tlačítko "REAR" nad hlavou řidiče i samotná tlačítka přímo u lampiček. Lampičky svítí i ve dne a vypnout se, až když zamknu auto. Tušíte někdo, co je může držet stále zaplé? Díky Editováno: 29. Prosinec 2021, autor: meereck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meereck Vloženo 29. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2021 Vyřešeno - chyba byla mezi klávesnicí a židlí. Tak nějak jsem předpokládal, že zamáčknuté tlačítko znamená zapnuto. Ono to je ale obráceně a já nezkusil kombinaci, kdyby REAR i obě tlačítka u lampiček byla zamáčklá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.