Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

caute,

nic taketo som tu nenasiel. kedze mam na vodicovych dverach na hornej casti tapaciru pretlacenu latku, alebo plast alebo kozu a su tam vlnky (bezna vec po vykladani lakta na tapec), tak zvazujem jeho vymenu.

mam moznost kupit tapacir za velmi dobru cenu, moj plan by bol vymenit vrchnu cast tapaciru s mojim aktualnym, t.j. z mojho tapaciru co mam v aute odmontovat vrchnu cast, namontovat vrchnu cast z tapaciru anglického...

kazdopadne, moja otazka je, robili ste to niekto? mate s tym niekto sksuenosti? mechanik mi pvoedal, ze by do toho nesiel, lebo je to lisovany plast a nebude to drzat potom, kazdopadne na fotkach toho GB tapaciru to dozadu vyzera, ze to je len nitovane... cize asi odvrtat staru cast tapapciru a nanitovat tu GB, nie?

skusali ste niekto? mate skusenosti?

dikyy 

Vloženo

robil veľakrát , dá sa to ľubovoľne rozletovať a naspäť pozvárať , dá sa prehodiť látková časť , alebo len ten vrch ... len v tom anglickom si budeš musieť vytaviť dieru na kontrolku LED  lebo ju nemá ale je tam naznačená

inak nejaké nové tapacíre ešte mám , záleží čo je to dobrá cena 

IMG_20181006_190742.jpg

IMG_20181006_180127.jpg

IMG_20181006_180123.jpg

IMG_20181006_180118.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...