mick4 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost s nefunkčním bezdrátovým Apple CarPlay. Vždy ztroskotám na téhle hlášce - když kliknu na "Zapnout WLAN", tak se nic nestane .. ani v nastavení infotainmentu nemůžu nikde najít možnost zapnout WiFi. Připojení přes kabel funguje bezvadně, moje výbava by ale měla umět i bezdrátový smartlink ..? Díky za pomoc, mějte se, Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 V 28. 1. 2022 na 15:17, mick4 napsal: Ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost s nefunkčním bezdrátovým Apple CarPlay. Vždy ztroskotám na téhle hlášce - když kliknu na "Zapnout WLAN", tak se nic nestane .. ani v nastavení infotainmentu nemůžu nikde najít možnost zapnout WiFi. Připojení přes kabel funguje bezvadně, moje výbava by ale měla umět i bezdrátový smartlink ..? Díky za pomoc, mějte se, Michal. Ahoj, mam uplne stejny problem. Dratove CarPlay funguje, ale wlan nejde zapnout, protoze tato polozka v menu uplne chybi. Tovarni nastaveni ani odpojeni od napajeni nepomohlo. Mam posledni HW/SW, takze uz jsem objednany do servisu… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Až sa vrátiš zo servisu daj vedieť čím to bolo, že nešlo zapnúť WLAN resp čo ti povedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_cz1 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 V 29. 1. 2022 na 18:48, rodolfo napsal: Až sa vrátiš zo servisu daj vedieť čím to bolo, že nešlo zapnúť WLAN resp čo ti povedia. Po prehrani v servisu opet na verzi 1889 mam jiz dostupnou polozku WLAN v menu a vse funkcni👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 Ďakujem za informáciu 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajaptak Vloženo 19. Únor 2022 Sdílet Vloženo 19. Únor 2022 Můžu potvrdit. Oktávka dodáná v lednu neměla funkční wlan. Má verzi 1889. Vypadá to na chybu ze škodovky že něco zapomněli. Šel jsem do servisu. V servisu provedli novou konfiguraci asi podle objednávky a funguje wlan (hlavně se objevil v menu) a i bezdrátový CarPlay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.