Publikováno Leden 28, 20223 r Ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost s nefunkčním bezdrátovým Apple CarPlay. Vždy ztroskotám na téhle hlášce - když kliknu na "Zapnout WLAN", tak se nic nestane .. ani v nastavení infotainmentu nemůžu nikde najít možnost zapnout WiFi. Připojení přes kabel funguje bezvadně, moje výbava by ale měla umět i bezdrátový smartlink ..? Díky za pomoc, mějte se, Michal.
Leden 29, 20223 r V 28. 1. 2022 na 15:17, mick4 napsal: Ahoj všem, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte podobnou zkušenost s nefunkčním bezdrátovým Apple CarPlay. Vždy ztroskotám na téhle hlášce - když kliknu na "Zapnout WLAN", tak se nic nestane .. ani v nastavení infotainmentu nemůžu nikde najít možnost zapnout WiFi. Připojení přes kabel funguje bezvadně, moje výbava by ale měla umět i bezdrátový smartlink ..? Díky za pomoc, mějte se, Michal. Ahoj, mam uplne stejny problem. Dratove CarPlay funguje, ale wlan nejde zapnout, protoze tato polozka v menu uplne chybi. Tovarni nastaveni ani odpojeni od napajeni nepomohlo. Mam posledni HW/SW, takze uz jsem objednany do servisu…
Leden 29, 20223 r Až sa vrátiš zo servisu daj vedieť čím to bolo, že nešlo zapnúť WLAN resp čo ti povedia.
Únor 8, 20223 r V 29. 1. 2022 na 18:48, rodolfo napsal: Až sa vrátiš zo servisu daj vedieť čím to bolo, že nešlo zapnúť WLAN resp čo ti povedia. Po prehrani v servisu opet na verzi 1889 mam jiz dostupnou polozku WLAN v menu a vse funkcni👍
Únor 19, 20223 r Můžu potvrdit. Oktávka dodáná v lednu neměla funkční wlan. Má verzi 1889. Vypadá to na chybu ze škodovky že něco zapomněli. Šel jsem do servisu. V servisu provedli novou konfiguraci asi podle objednávky a funguje wlan (hlavně se objevil v menu) a i bezdrátový CarPlay.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.