Přejít na obsah

Kryty zrcatek- Chrom

blondakxxx

Doporučené příspěvky

Ahoj, máte někdo zkušenosti s chromovanými kryty zrcátek ?? Chtěl bych si je pořídit na mojí Octu, je to černá metla a myslím si že by se na ní mohly hodit. Zajímá mě jestli někdo má zn. Milotec ?? Vydrží ten "chrom" něco nebo se to po čase začne loupat ?? Dík za vaše odpovědi.

Chrom od Milotecu vypada po tuhe zime hrozne, sam jsem to videl oloupany, ale uz to mel vice roku a jestli je mas z vyroby lakovany, tak se na to vyprdni, ten chrom vypada kycovite, snad leda na cerny metle, sezen si radsi chrom listu kolem oken ala superb, nebo na madlo kufru jako LaK, nebo kolem ochr. list jako superb elegance a ne na zrcatka... :kuk: ...miklova se me libi, teda az na ty zrcatka...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, máte někdo zkušenosti s chromovanými kryty zrcátek ?? Chtěl bych si je pořídit na mojí Octu, je to černá metla a myslím si že by se na ní mohly hodit. Zajímá mě jestli někdo má zn. Milotec ?? Vydrží ten "chrom" něco nebo se to po čase začne loupat ?? Dík za vaše odpovědi.

Chrom od Milotecu vypada po tuhe zime hrozne, sam jsem to videl oloupany, ale uz to mel vice roku a jestli je mas z vyroby lakovany, tak se na to vyprdni, ten chrom vypada kycovite, snad leda na cerny metle, sezen si radsi chrom listu kolem oken ala superb, nebo na madlo kufru jako LaK, nebo kolem ochr. list jako superb elegance a ne na zrcatka... :kuk: ...miklova se me libi, teda az na ty zrcatka...

Dík za chválu.

-_-

Ty zrcátka se fakt neloupou a mám je několik zim,žádnou zvláštní péči jim nevěnuji.Kdyby se loupala,tak je za prvé sundám,za druhé nebudu tvrdit,že se neloupou a nechat ho,aby si je koupil,nejsou nejlevnější.Pokud jsi viděl nějaké oloupané,musel to být zmetek a nebo to dělá ještě někdo jiný než Milotec.

I po těch letech jak zrcadlo.

post-24-1165685182.jpg

Editováno: , autor: mikl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...