Publikováno Duben 24, 20223 r Zdravím, poradí někdo jak demontovat a zpět namontovat přihrádku spolujezdce? Mám jí dost poškrábanou a rád bych tam dal novou. Stačí nějaké schéma co vše povolit atd. Předem děkuji 😎Octavia 4 liftback Upraveno Duben 24, 20223 r od Marian23
Duben 25, 20223 r Zde v angličtině odkaz: https://cardiagn.com/skoda-octavia-mk4-body-repairs-interior/ kapitola : 68-interior equipment, bod 1.3.2 Upraveno Duben 25, 20223 r od Přemysl11 překlep
Květen 8Kvě 8 Zdarec, jak se dostanu přes schránku spolujezdce ke kabinovému filtru? Nikde na netu jsem nenašel návod na výměnu kabinového filtru, jen na youtube je to o Superbu III, ale to mi tedy vůbec nepomohlo. 😞
Květen 8Kvě 8 stačí ti vyklopiť priehradku. kvôli filtru nepotrebuješ demontovať celú schránku. ak by si predsa chcel ísť cestou demontáže, postup nájdeš napr tu
Květen 8Kvě 8 Pozri si dielenskú príručku. Tiež som nedávno riešil výmenu prachového peľového filtra. Po stiahnutí príručky je to v časti topenie, vetranie, klimatizacia pdf súbor D4B80A0424E-Topení__Klimatizace.pdf bod 5.11 str.125. Pri uvoľnňovaní západky som si myslel, že to asi zlomín, tak ťažko to ide stlačiť.
Květen 8Kvě 8 obrázok nado mnou ukazuje na miesta A. Tiež som sa s tým najprv mordoval, ale je tam treba nahmatať také “perforované” zóny. Tam zatlačíš a odsunie to tie “zuby”, ktoré držia priehradku. Keď to nájdeš, ide to celkom ok. Upraveno Květen 8Kvě 8 od trixen
Květen 8Kvě 8 Díky, zítra vyzkouším, jen nechápu, proč to nejde udělat nějak jednoduše. Jako v Karoqu, Scale nebo Supu 3. 😕
Květen 13Kvě 13 Tak jsem to vyzkoušel a přestože jsem zároveň i páčil přihrádku do boku, málem jsem utrhnul přístrojovku a možná i maličko vtáhnul celý motor do kabiny. Tohle mohl vymyslet jen opravdový génius.
Květen 13Kvě 13 Vem na to co největší plochy sroubovak a zatoac to přes bocni hranu. Delam to tak celou dobu a je to bez problémů okamžitě venku. Zpatky stačí zatlačit a neni nutno nic jiného.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.