Marian23 Vloženo 24. Duben 2022 Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 (editace) Zdravím, poradí někdo jak demontovat a zpět namontovat přihrádku spolujezdce? Mám jí dost poškrábanou a rád bych tam dal novou. Stačí nějaké schéma co vše povolit atd. Předem děkuji 😎Octavia 4 liftback Editováno: 24. Duben 2022, autor: Marian23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemysl11 Vloženo 25. Duben 2022 Sdílet Vloženo 25. Duben 2022 (editace) Zde v angličtině odkaz: https://cardiagn.com/skoda-octavia-mk4-body-repairs-interior/ kapitola : 68-interior equipment, bod 1.3.2 Editováno: 25. Duben 2022, autor: Přemysl11 překlep 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom269 Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami Zdarec, jak se dostanu přes schránku spolujezdce ke kabinovému filtru? Nikde na netu jsem nenašel návod na výměnu kabinového filtru, jen na youtube je to o Superbu III, ale to mi tedy vůbec nepomohlo. 😞 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami stačí ti vyklopiť priehradku. kvôli filtru nepotrebuješ demontovať celú schránku. ak by si predsa chcel ísť cestou demontáže, postup nájdeš napr tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom269 Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami A jak ji vyklopit? Nikde jsem nenašel jaký chvat použít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef1975 Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Pozri si dielenskú príručku. Tiež som nedávno riešil výmenu prachového peľového filtra. Po stiahnutí príručky je to v časti topenie, vetranie, klimatizacia pdf súbor D4B80A0424E-Topení__Klimatizace.pdf bod 5.11 str.125. Pri uvoľnňovaní západky som si myslel, že to asi zlomín, tak ťažko to ide stlačiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trixen Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami (editace) obrázok nado mnou ukazuje na miesta A. Tiež som sa s tým najprv mordoval, ale je tam treba nahmatať také “perforované” zóny. Tam zatlačíš a odsunie to tie “zuby”, ktoré držia priehradku. Keď to nájdeš, ide to celkom ok. Editováno: před 10 hodinami, autor: trixen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom269 Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami Díky, zítra vyzkouším, jen nechápu, proč to nejde udělat nějak jednoduše. Jako v Karoqu, Scale nebo Supu 3. 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.