kamcer Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Dobrý den, obtěžuje mě neustálé potvrzování hlavního uživatele při nástupu do auta. Podařilo se to někomu vyřešit, aby to samo zmizelo? Párkrát se stalo, že to samo zmizelo, pokud na displej naskočily senzory při couvání, ale jinak je pravidlo, že vždy musím dát "OK" což je hodně otravný. Díky, kamcer Infotainment mám viz příloha. Zřejmě starší Swing se šesti dotykovými tlačítky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Jde to jednoduše, vytvořil jsem video návod, dole u videa popis https://m.youtube.com/watch?v=4mbw5CVQwrg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamcer Vloženo 4. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Pokud jsem pochopil pointu videa, tak takhle to ale nastavený mám. Zkusil jsem vypnout vývoj jízdy a beze změny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Mě to fungovalo i sedmi lidem, co už jsem to dal. SW byl 1315, pak 1316. Druhý klíč host a šlo mi to vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamcer Vloženo 4. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 Ale ve videu jste přihlášen jako host. Já přicházím s klíčkem hlavního uživatele a rozpozná to mě (hlavního uživatele) a chce to potvrdit na displeji. Jak Vám se to zachová když dojdete s klíčkem hlavního uživatele a budete přihlášen jako hlavní uživatel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 4. Květen 2022 Sdílet Vloženo 4. Květen 2022 To píši i pod videem. Jde to pouze u druhého klíče a v autě bude vždy host. S aplikací v mobilu to funguje stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.