peccak Vloženo 6. Červen 2022 Sdílet Vloženo 6. Červen 2022 Ahoj, neřešil jste prosím někdo podobný problém? Mám 1.2 TSI nájezd 150 000. Poslední dobou pozoruji že když jedu z kopce a mám zařazeno tak je slyšet v kabině divný zvuk, připomíná kovové tření. Když vyřadím tak je slyšet stále ale ne tak intenzivně. Na volnoběh nic podobného slyšet není. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremi69 Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Vím, že je to delší dobu ale zjistil jsi čím to bylo ten divný zvuk? Dnes jsem se byl na zkušební jízdě se s stejnou Yetinou a ten zvuk tam byl také slyšet při brždění motorem. Nájezd 200000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července Dotyčný tady byl naposledy v prosinci, tak nevím, zda ti odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.