otapa Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Mám takový problém - připojím telefon Iphone SE k napájecímu usb kabelu a dojde k zesílení vyzvánění úplně naplno . To je samozřejmě nepříjemné , když vylezu z auta a používám telefon normálně bez HF. Chová se to tak v úplně novém Superbu a v rok starém Multivanu.V obou autech jsem nastavený jako hlavní uživatel ...nevím jestli to může nějak souviset . Nenapadá Vás někoho co s tím a proč to tak dělá? Myslím , že telefon je v pořádku , někdy to udělá hned ,někdy třeba po napsání sms nebo hovoru. Díky Ota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 16. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2022 Mě to dělá iPhone 13 Pro při připojení k HF přes BT a dělal mi to tuším už 12 Pro. Zřejmě to souvisí s přehráváním hudby přes BT. Taky mě to sere a taky nevím co s tím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.