masoox Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Zdravím a prosím o vysvětlení zda můžu v infotainmentu Amundsen spárovat dva telefony. Ještě jsem to nezkoušel abych nedej bože něco nepodělal. Auto je nové Fabia IV . Kdyby mi někdo poradil byl bych neskonale vděčný. Jinak mějte super den a náladu. Masoox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Obávám se, že to asi nepůjde, protože telefon je na uživatelský profil. Ten druhý telefon je myšlený tak, že by fungoval jako ten první v hands-free režimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Co sa moze "podelat"? Maximalne to nepojde :) v F3 aj O3 mame bezne sparovane 2 mobily, moj je primarny na telefonovanie ak by nahodou niekto volal, zena chce obcas pustit muziku. Pripoj, otestuj, uzivaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 V 10. 7. 2022 na 16:43, masoox napsal: Zdravím a prosím o vysvětlení zda můžu v infotainmentu Amundsen spárovat dva telefony. Ještě jsem to nezkoušel abych nedej bože něco nepodělal. Auto je nové Fabia IV . Kdyby mi někdo poradil byl bych neskonale vděčný. Jinak mějte super den a náladu. Masoox Pokud myslíš handsfree, tak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 11. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2022 Zatím díky všem, ten druhý telefon by mi stačil jen jako handsfree. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.