factor0 Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Ahoj Vsem, prasklo mi kolecko na regulaci hlasitosti a v servisu mi rekli, ze je to na vymenu celeho volantu, nema prosim nekdo zkusenost s vymenou pouze kolecka mult.funkcniho volantu? O3 2016 Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 18. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2022 Určitě to není na výměnu celého volantu, stačí zakoupit tlačítka a vyměnit samotná tlačítka. Co jsem se zatím setkal s tímto problémem, tak nebyl poškozený pouze plast, ale i potenciometr, tedy výměna samotného kusu plastu (kolečka) nestačila. A nikdo neprodává jen jednu stranu tlačítek, takže je nutné měnit celá tlačítka. Různě po internetu jdou sehnat i za 1500 Kč. Záleží na výbavě těch tlačítek (podpora výhřevu volantu, podpora pádel pro DSG) s VIEW nebo telefonem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.