Xtratech Vloženo 13. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2022 Ahoj, poradí někdo, jaká jsou vhodná přídavná dálková světla na octavii 3? Asi bych šel do nějakých led světel.. Dík za radu a případné foto, jak na autě vypadají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraJakub Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 Mám dokódovaný,že při dálkách svítí i mlhovky. Ty jsem trochu přizvedl a je to celkem v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtratech Vloženo 30. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Mě přijde, že při přísvitu do zatáček moc mlhy nesvítí a zase takový rozdíl to asi s dálkama nebude..měl jsem v mlhovkách ledky, než mě zastavili cajti a ty svítily krásně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 10. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2022 @Xtratech mohu se zeptat jaké jsi tam měl? A co pčr vadilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.