JasteR Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 (editace) Ja jsem z Raje Ceskeho ...Jicinsko, Runcajs a Manka atd. Editováno: 20. leden 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 TEPLICEEEEEEEEEEEEEE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Ústí nad Labem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Most-----Strakonice, většinou pořád na cestě mezi nima (Louny, Slaný, Praha, Mníšek, Příbram a taky Písek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Ja jsem z Raje Ceskeho ...Jicinsko, Runcajs a Manka atd. A hlavně Svijanské pivo, jsem ho ochutnal v Sobotce na vandru a teď roky jen vzpomínám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Ja jsem z Raje Ceskeho ...Jicinsko, Runcajs a Manka atd. A hlavně Svijanské pivo, jsem ho ochutnal v Sobotce na vandru a teď roky jen vzpomínám... jj, Svijany jsou dobré. A není po nich pak sračka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Ja jsem z Raje Ceskeho ...Jicinsko, Runcajs a Manka atd. A hlavně Svijanské pivo, jsem ho ochutnal v Sobotce na vandru a teď roky jen vzpomínám... jj, Svijany jsou dobré. A není po nich pak sračka. Tj. nejsou spatny a u nas na mrazaku stoji velka 11ctka 13KC a kdyz mistni vyhrajou tak se toci specielne tusim i 17ctka, ale vetsinou si davam Gcko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 Ja jsem z Raje Ceskeho ...Jicinsko, Runcajs a Manka atd. A hlavně Svijanské pivo, jsem ho ochutnal v Sobotce na vandru a teď roky jen vzpomínám... jj, Svijany jsou dobré. A není po nich pak sračka. Tj. nejsou spatny a u nas na mrazaku stoji velka 11ctka 13KC a kdyz mistni vyhrajou tak se toci specielne tusim i 17ctka, ale vetsinou si davam Gcko. po G to je řídký Když jsem začal dělat v Jičíně, tak všichni chválili Svijany, já jsem tím neznale pohrdal. Pak při první akci na chalupě jsme to chlastali a musím říct, že jsem se musel omluvit. Chuťově dobrý a dobře se snáší i ve velkém. Po 3 dnech pití tohoto nonstop úplná pohoda. Mívám i problémy s pálením žáhy a v případě Svijan nic. A to se k tomu žralo uzený, což mi taky se žáhou dělá poslední dobou divy a taky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 (editace) tak co udělat spicha?Myslím, že i Murder je z Pic. To už je 5ks. No je to 18 km z Pic (malebná vesnička pod Přeloučí), klidně můžem, to bych potom měl nablejskat Octuli, tím že soustavně blejskám firemní autíčka, tak to moje strádá (nejšpinavější červená 1,6 v Pcích). Zdůvodňuju to tím, že tak špinavou ani nešlohnou Editováno: 21. leden 2007, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 tak jak Pardubáci, příští týden mám poslední flákací, pak už asi čas nebude... Mimo středy a pá-ne je mi to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 21. leden 2007 Sdílet Vloženo 21. leden 2007 tak jak Pardubáci, příští týden mám poslední flákací, pak už asi čas nebude... Mimo středy a pá-ne je mi to jedno. Já nevím kdy jak, něco nahoďte a já to zkusím, jinak funguju stylem zeptej se mě zítra kde jsem byl včera. Příští týden nemám zatím nic hlášeno tak bych to viděl na 90% úspěšnost. Víkend mám návštěvu a dělám doma chodníky a parkování takže po-pá (nebo někdy jindy, ale rád Vás poznám). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 tak co udělat spicha?Myslím, že i Murder je z Pic. To už je 5ks. No je to 18 km z Pic (malebná vesnička pod Přeloučí), klidně můžem, to bych potom měl nablejskat Octuli, tím že soustavně blejskám firemní autíčka, tak to moje strádá (nejšpinavější červená 1,6 v Pcích). Zdůvodňuju to tím, že tak špinavou ani nešlohnou Ha - nejšpinavější bílá je ta moje jinak taky razím heslo, že co je špinavý se nekrade... no a na to téma mi spoluobčani z Mostu (tamní vědí jaká skupina) šlohli poklice (ať se udávěj, beztak byly špinavý a vorvaný od obrubáků)... a aby toho nebylo málo, tak ještě ten den jsem vytratil u paneláku klíče od auta - no po asi 20minutách jsem je našel jak hezky spinkaj v trávě a čekaj na mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 (editace) tak jak Pardubáci, příští týden mám poslední flákací, pak už asi čas nebude... Mimo středy a pá-ne je mi to jedno. Já nevím kdy jak, něco nahoďte a já to zkusím, jinak funguju stylem zeptej se mě zítra kde jsem byl včera. Příští týden nemám zatím nic hlášeno tak bych to viděl na 90% úspěšnost. Víkend mám návštěvu a dělám doma chodníky a parkování takže po-pá (nebo někdy jindy, ale rád Vás poznám). Mno mě se tento týden řídí zkouškama na Univerzitě (Pardubice) - docela humus... jestli někdo znáte někoho z tama a můžete mi zařídit protekci, tak nejsem proti Editováno: 22. leden 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 PLS ZPĚT K TÉMATU, SVÉ STŘEVNÍ PROBLÉMY A OSTATNÍ VĚCI NECHTE DO JINÝCH TÉMAT ČI SZ.DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 origo jsem Č.K. ted z Č.B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ja su z Prahy, ale nejsem pražák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 ja su z Prahy, ale nejsem pražák To uz tu mam pocit neni skoro nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Písek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 bylo by možné ještě doplnit téma o to co děláte?a co děláte když nic neděláte?JEN TAK!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 (editace) bylo by možné ještě doplnit téma o to co děláte?a co děláte když nic neděláte?JEN TAK!!! V hospodě máš téma o zájmech: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=19494 Jen tak mimochodem jsem jeho autor A v lampárně máš téma o tom co kdo dělá a nabízí: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13121 Editováno: 6. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béďa01 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 PRAHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Hodonin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasilek Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Jihlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Hlavní město ČR - BOHUMÍN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Hlavní město ČR - BOHUMÍN leda ve snu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.