Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja jsem z Raje Ceskeho :) ...Jicinsko, Runcajs a Manka atd. :p

Upraveno od JasteR

Ústí nad Labem -_-

Most-----Strakonice, většinou pořád na cestě mezi nima (Louny, Slaný, Praha, Mníšek, Příbram a taky Písek) :kuk:

A hlavně Svijanské pivo, jsem ho ochutnal v Sobotce na vandru a teď roky jen vzpomínám... -_-

A hlavně Svijanské pivo, jsem ho ochutnal v Sobotce na vandru a teď roky jen vzpomínám... -_-

jj, Svijany jsou dobré. A není po nich pak sračka.

Tj. nejsou spatny a u nas na mrazaku stoji velka 11ctka 13KC ;) a kdyz mistni vyhrajou tak se toci specielne tusim i 17ctka,

ale vetsinou si davam Gcko.

Tj. nejsou spatny a u nas na mrazaku stoji velka 11ctka 13KC ;) a kdyz mistni vyhrajou tak se toci specielne tusim i 17ctka,

ale vetsinou si davam Gcko.

po G to je řídký :D Když jsem začal dělat v Jičíně, tak všichni chválili Svijany, já jsem tím neznale pohrdal. Pak při první akci na chalupě jsme to chlastali a musím říct, že jsem se musel omluvit. Chuťově dobrý a dobře se snáší i ve velkém. Po 3 dnech pití tohoto nonstop úplná pohoda. Mívám i problémy s pálením žáhy a v případě Svijan nic. A to se k tomu žralo uzený, což mi taky se žáhou dělá poslední dobou divy a taky nic.

tak co udělat spicha?

Myslím, že i Murder je z Pic. To už je 5ks.

No je to 18 km z Pic (malebná vesnička pod Přeloučí), klidně můžem, to bych potom měl nablejskat Octuli, tím že soustavně blejskám firemní autíčka, tak to moje strádá (nejšpinavější červená 1,6 v Pcích). Zdůvodňuju to tím, že tak špinavou ani nešlohnou :unsure:

Upraveno od murder

tak jak Pardubáci, příští týden mám poslední flákací, pak už asi čas nebude... Mimo středy a pá-ne je mi to jedno.

tak jak Pardubáci, příští týden mám poslední flákací, pak už asi čas nebude... Mimo středy a pá-ne je mi to jedno.

Já nevím kdy jak, něco nahoďte a já to zkusím, jinak funguju stylem zeptej se mě zítra kde jsem byl včera. Příští týden nemám zatím nic hlášeno tak bych to viděl na 90% úspěšnost. Víkend mám návštěvu a dělám doma chodníky a parkování takže po-pá (nebo někdy jindy, ale rád Vás poznám).

tak co udělat spicha?

Myslím, že i Murder je z Pic. To už je 5ks.

No je to 18 km z Pic (malebná vesnička pod Přeloučí), klidně můžem, to bych potom měl nablejskat Octuli, tím že soustavně blejskám firemní autíčka, tak to moje strádá (nejšpinavější červená 1,6 v Pcích). Zdůvodňuju to tím, že tak špinavou ani nešlohnou :unsure:

Ha - nejšpinavější bílá je ta moje ;) jinak taky razím heslo, že co je špinavý se nekrade... no a na to téma mi spoluobčani z Mostu (tamní vědí jaká skupina) šlohli poklice (ať se udávěj, beztak byly špinavý a vorvaný od obrubáků)... a aby toho nebylo málo, tak ještě ten den jsem vytratil u paneláku klíče od auta - no po asi 20minutách jsem je našel jak hezky spinkaj v trávě a čekaj na mě.

Já nevím kdy jak, něco nahoďte a já to zkusím, jinak funguju stylem zeptej se mě zítra kde jsem byl včera. Příští týden nemám zatím nic hlášeno tak bych to viděl na 90% úspěšnost. Víkend mám návštěvu a dělám doma chodníky a parkování takže po-pá (nebo někdy jindy, ale rád Vás poznám).

Mno mě se tento týden řídí zkouškama na Univerzitě (Pardubice) - docela humus... jestli někdo znáte někoho z tama a můžete mi zařídit protekci, tak nejsem proti -_--_--_-

Upraveno od lukash

PLS ZPĚT K TÉMATU, SVÉ STŘEVNÍ PROBLÉMY A OSTATNÍ VĚCI NECHTE DO JINÝCH TÉMAT ČI SZ.DÍKY
  • 2 týdny později...

origo jsem Č.K. ted z Č.B.

ja su z Prahy, ale nejsem pražák :blbec:

ja su z Prahy, ale nejsem pražák :blbec:

To uz tu mam pocit neni skoro nikdo :)

bylo by možné ještě doplnit téma o to co děláte?a co děláte když nic neděláte?JEN TAK!!!

Hodonin

Jihlava :D

• 2 týdny později...

Hlavní město ČR - BOHUMÍN

lol

Hlavní město ČR - BOHUMÍN

lol

leda ve snu lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.