djsucho Vloženo 26. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2022 (editace) Zdravím kúpil som originál SD kartu zo škodovky mala to byť 32 GB ale má len 28,8 GB, väčšiu kartu nemajú v ponuke Z https://updateportal.skoda-auto.com/sk-SK/Updates/ som podľa VIN stiahol mapy ECE 2022/2023 ktoré zaberajú podľa webu 27 GB ale po stiahnutí má ZIP 28,57 GB a po rozbalení majú 31,46 GB Na updateportal je aj upozornenie Map data for Columbus navigation may exceed the capacity of 32 GB SD cards, please use an SD card with a capacity of 64 GB. no väčšiu kartu nemajú v ponuke a vlastnú to nevezme Keď sa pozriem do priečinkov sú tam priečinky so štátmi no aj keď si vyberiem len niektoré ktoré potrebujem tak sa update nespustí nemá niekto s tým skúsenosti ak by som chcel vybrať len niektoré štáty? je potreba upraviť ešte nejaké súbory ako metainfo2.txt ? Editováno: 26. Srpen 2022, autor: djsucho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2022 neviem ako nove Columbusy, n a starsom Amundsene MIB2,5 v F3 aj O3 pomaha: Citovat Veľkú časť údajov zaberajú jazykové mutácie v priečinku sds = Speech Dialog System (maps/00/sds). pisal som o tom na https://wirer.sk/f3_amundsen-update/ ak mas urobenu zalohu, mozes to skusit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djsucho Vloženo 31. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 Ako pozerám ten VW portál tak dnes tam už viac EU bundles neponúka je tam jeden kde .TAR zaberá 27,4 GB Ale ten nápad s jazykmi sa mi páči Ja som sa snažil zmazať Rusko cca 6 GB Vymazal som ho zo všetkých súborov kde bola o ňom zmienka ale nepomohlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2022 pravdepodobne si radio kontroluje nejaky sucet a info, co vsetko ma mat nakopirovane, preto zmazanie statov nepomoze. jazykove mutacie ale nutne nie su a pomaha to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3skac11 Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 Ako postupujete ked si davate update map z usb? Vsade tu je popisovanelen cez sd kartu, co ja uz nemam tu moznost. Skusal som postup ako pri sd karte s navodom od@wirer aj stiahnut mapy bud z VW alebo skodovky ako @djsucho ale po pripojeni usb sa nic neudeje. Momentalne tam mam 21.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.