Xmarek2 Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Ahoj, celkem se mi líbí tato kola: https://www.alukola.cz/alu-kola-ronal-r57-cerna-cervena-linka-7-5x18-5x112-et45/ ale v rozměru v techničáku mám 7,5Jx18 ET 48, nicméně tyhle kola mají rozměr ET o 3 mm nižší, tzn fakticky budou o 3 mm dále "vyčnívat" zpod blatníku. Dávám záměrně "vyčnívat" do uvozovek, protože 3 mm jsem okem měřil a z mého pohledu ok Čili mám dotaz - Můžu je v klidu použít nebo ne, moc úplně popravdě nechápu co by takovýto rozdíl v ET mohl udělat? Dotazovat se Škodovky nemá smysl, protože jejich odpověď bude "povolené rozměry máte v techničáku". Díky moc za info, Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 7. Září 2022 Sdílet Vloženo 7. Září 2022 Po technickej stránke by nemal byť problém, kopec áut jazdí s diskami s nesprávnym ET, prípadne si dávajú podložky pod kolesá. Ale môžeš mať problém po právnej stránke. Musíš rátať, že veľmi iniciatívny policajt ti môže vziať papiere, iniciatívny likvidátor poistných udalostí ti môže krátiť poistné plnenie pri nejakej nehode, iniciatívny technik ťa môže vyhodiť z STK.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.