Publikováno Listopad 19, 200618 r Mirne poskrabane od prevozu 1x mordy rs s dorama ma odtrikovace svetel. 1x stribrna odstrikovace svetel a parktronic. bez mlhovek a mrizek cena 3tis morava. po okoli privezu 608830919
Listopad 22, 200618 r mně to nemrzí, protože si vezmu ten modrej a přijedu příští týden 30., jak už jsem ti psal.
Prosinec 2, 200618 r chci se zeptat jestli nekdo nevi nebo nema v prednim RS narazniku normalni mlhovky Upraveno Prosinec 2, 200618 r od koudy
Prosinec 2, 200618 r myslis predelat ty nádherný kulatý mlhovky, ktery do RS narazniku krasne pasujou na to ošklivější hranaty? zadnej takovej kutil dle me neexistuje, protoze by byl blazen
Prosinec 3, 200618 r Ja neviem, ale fakt mi to pripadá choré rvať za každú cenu do RS nárazníka miesto tých krásnych okrúhlych hmloviek tie obrovské. Navyše ani nemajú corner ako u Roomstera. Ak už by som chcel za každú cenu použiť pôvodné hmlovky (predpokladám, že ide o prerábku bežného nárazníka na RS), tak by som hľadal cestu, ako pod nárazník umiestniť tú pôvodnú hmlovku tak, aby vyzerala ako okrúhla. Beztak je v tej hmlovke okrúhla parabola.
Prosinec 3, 200618 r myslis predelat ty nádherný kulatý mlhovky, ktery do RS narazniku krasne pasujou na to ošklivější hranaty? zadnej takovej kutil dle me neexistuje, protoze by byl blazen a magor k tomu. Co to je za nápad prosím tě? To si můžeš ten původní hodit celej do barvy a efekt je podobnej.
Prosinec 3, 200618 r Pokud chce za každou cenu použít origo mlhovky, šel bych cestou spoileru pod nárazník z příslušenství http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000116
Prosinec 3, 200618 r Luke288 Podáno 3.12.2006, 11:49 no, asi tak Diamant: co je corner u Roomstera? Roomster to má tak že pri vytočení volantu nad určitú hranicu (za roh-corner), rosvieti sa hmlovka na tej strane aby to osvetlilo cestu. Diamant sorry že som ti do toho vstúpil.
Prosinec 4, 200618 r Rovnako by sa dalo povedať aj systém aLa Audi. Tam je v reflektore ešte jedna parabolka natočená do strany a tá sa pri odbočovaní zapáli. Svieti to pri zapnutí smerovky, pri vytočení volantu (len do rýchlosti 70 km/h) a pri cúvaní svietia obidve. Ale že by to nejako extra pomáhalo sa nedá povedať. Na natáčacie xenóny to zďaleka nemá.
Prosinec 5, 200618 r když jsme už u toho rs nárazníku.....sháním přední eresovej v černé metalíze....nemá někdo nějakej kontakt...dík
Prosinec 5, 200618 r když jsme už u toho rs nárazníku.....sháním přední eresovej v černé metalíze....nemá někdo nějakej kontakt...dík Zkus Alesia ... www.auto.asp2.cz Upraveno Prosinec 5, 200618 r od Jirik.DC
Prosinec 5, 200618 r To jo, jen jsem reagoval na ten princip osvětlení místa, kam se odbočuje (natáčí kola)..
Leden 11, 200718 r Pokud chce za každou cenu použít origo mlhovky, šel bych cestou spoileru pod nárazník z příslušenstvíhttp://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000116 paráda, za tu cenu, co ten spoiler stojí, se mu určitě začnou líbit kůlatý mlhovky :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.