TheBillOfficial Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Zdravím Vás, mám nepatrný problém, jakmile dlouho odstavím auto 2-3 dny, tak za jakéhokoli počasí ať je 10 nebo 30, startuje podstatně déle než za tepla. 3-6 sekund než se čapne, po té co čapne vyleze šedo bílý oblak kouře hustší a smrdí nespálenou naftou. Pak zmizí a je vše v poho. Ten samý problém nastává i při prudké akceleraci, automat podřadí o 2 a za mnou se vyvalí oblak kouře, že i auta za mnou raději zastaví aby pak viděla na cestu. :) Měl jste někdo ten samý problém? Na co se zaměřit? Komu odbornému to předat? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso84301 Vloženo 13. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2022 vstreky pridrete a kvapkajuce....repas vstrekov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBillOfficial Vloženo 25. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 (editace) To si nemyslím, přidřený vstřik přeci dává málo paliva a auto nejede??? Mě auto jede, za klidné akcelerace nekouří ale pouze při kickdown už jo. Zasílám ještě video ze startování: https://www.youtube.com/shorts/IHMNU3GwwTU EDIT: Nemáte někdo blok hodnot z určitých skupin, které by měl dávat ve VAGu? Editováno: 25. Říjen 2022, autor: TheBillOfficial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso84301 Vloženo 30. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2022 napis blok hodnot vstrekov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBillOfficial Vloženo 13. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 A která skupina naměřených hodnot obsahuje vstřiky? Mám nafoceno od sk. 1 po 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBillOfficial Vloženo 25. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2022 Tak jsem se konečně dostal k výměně svíček. Studený start poznám spíše až ráno. Po výměně startoval normálně pač byl ještě teplej. Ale hodně mne zaráží první válec respektive levá řada blíž k nárazníku. Jediná svíčka šla lehčeji a za to je celá od oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBillOfficial Vloženo 26. Listopad 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2022 https://www.youtube.com/watch?v=AGNGy3xnIKw S nadějí, že jenom vyměním žhavící svíčky. Nene, asi to bude komplikovanější a nebude to jen to ono. Takže vstřiky, čerpadlo a nebo to bude ten olej na prvním válci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBillOfficial Vloženo 3. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2022 Stále nevyřešeno... Takový poznatek > odpojil jsem čidlo teploty chladící kapaliny a auto startovalo stále déle ale zároveň dřívěji chytlo než s čidlem. Čemuž rozumím tak, že čerpadlo dalo plnou dávku paliva. Takže předpokládám, že je to buď čerpadlo, špatný povstřik, vstřiky nebo tlaky ve valcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso84301 Vloženo 5. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2022 presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBillOfficial Vloženo 8. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2022 (editace) https://uloz.to/tamhle/wEDGuzoDTtL5#!ZGx0MQR2ZmqxAmqwZwxmZmL5MGMvLwIZqSEyMHuuMzqlYwMxLj== Tady zasílám vyfocené diag kdyby se někdo mrknul. Díky. :) Editováno: 8. Prosinec 2022, autor: TheBillOfficial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.