TomasBezno Vloženo 21. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2022 Zdravím pánové, zatím jsem zde všechno našel a touhle cestou Vám chci zároveň za všechny informce co jsem tu našel moc poděkovat, hrozně jste mi pomohli :) A k věci - zatím jedinou věc, kterou jsem nebyl schopný díky Vám tady si vyměnit jsou ledky v přístrojovce (podsvícení budíků) chtěl bych si tam dát celo červené podsvícení, žárovky na to mám, ale nevím jak to rozebrat, na co si dát pozor atp. - nemáte někdo zkušenost? :) Moc díky a mějte se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2022 O3 nema ziarovky, ale SMD LED diody Uvolnit plast nad stlpikom volantu potiahnutim hore, pod budikmi tahat k sebe Nasledne 2 torx skrutky, tusim torx 20 Volant co najviac k sebe a dole, povytiahnut budiky a odpojit zo zadnej strany konektor preklopenim fialovej poistky Budiky na stol, zo zadnej strany povolit vsetkych 7 torx skrutiek c. 8 (9?) Na bokoch budikov odistit plastove zapadky a oddelit od seba. Dostanes sa k zadnej casti plosnehon spoja. Pre pristup k LED diodam potrebujes uvolnit rucicky tocenim proti smeru otacaniu hodiniek. Nasledne vybrat biely plast uvolnenim zapadiek Potom uvidis jednotlive diodky. Nezabjdni si zapamatat alebo odfotit alebo poznacit orientaciu kazdej diody. Spajkovacka, idealne mikro, vhodne zvolene SMD LED diody a mozes sa hrat Nasledne poskladat, idealne pripojit na diag a skontrolovat spravne umiestnenie ruciciek 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasBezno Vloženo 29. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2022 Boží! Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 13. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2022 @wirer prosím dokázal by jsi poradit, jak přes diagnostiku (VCDS) zkontrolovat správnou polohu ručiček? Chystám se na totéž, ale bojím se, abych trefil stejnou polohu ručiček. Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 https://wirer.sk/f3_led-kontrolky/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 14. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2022 @wirer moc děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.