lamosi Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Mam problem s namontovanim originalnej navigacie Blaupunkt DX do vozu Skoda Octavia (MR 2003). Navigaciu vsak nemam priamo s vozu Skoda, ale s VW, co by podla mna nemal byt problem. Pred instalaciou som mal Skoda Auto Symphony s CD, fungovala mi aj horna tretina palubneho PC MaxiDot aj ovladanie radia z volantu. Navigaciu som pripojil presne tak, ako tam bolo radio, a odvtedy sa mi MaxiDot nerozsvieti (teda horna tretina) - pricom funguje, ak som v menu, ide cely. Taktiez mi nefunguje ovladanie z volantu. Da sa s tym nieco spravit? Pocul som, ze ak ta navigacia nie je CAN, tak mi to nebude s MaxiDot-om komunikovat. Ako to zistim, ci je CAN? Mate niekto podobne skusenosti s montovanim Navi do Octavie? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 je to tak.Pokud je navi B nebo C tak ti nepůjde.Psal jsem to tu už snad 20×.Hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 ovládání by mohlo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamosi Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 jj cosby, mas pravdu, je to navi B, takze MaxiDot nepojde?? Ked si zozeniem Navi Skoda Auto DX A, tak to pojde aj s volantom a MaxiDotom v poriadku? Dokazes to zohnat? Ale aby bola Skodovacka, teda svietila na zeleno a nech to jede tak, jak ma... hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 musíš mít A.Sehnat dokážu,ale určitě né ze 10 jak to tady někteří nabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.