milan.matejka Vloženo 18. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2022 Prosím o pomoc, pustil jsem se do instalace výhřevu čelního skla a zasekl jsem se u výměny climatronicu (dále jen CT). Koupil jsem 2ks CT s tlačítkem výhřevu a když ho vyměním přestane mi fungovat 3 zóna klimatizace (motorkem klapky to není, když tam vrátím původní CT, tak to zase chodí jak má a základní nastavení klapek po výměně jsem udělal. Dělá to u obou kusů. Je potřeba sehnat konkrétní typ CT nebo někdo dokáže přehrát firmware na správnou verzi? Supa mam 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 18. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2022 (editace) Podle me to kodovanim je tam snad 2 nebo 3 zony pokud se nepletu Editováno: 18. Listopad 2022, autor: roubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.