Harley1006 Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 a jake vyhody ci nevyhody to prinese.Jezdim 98% nemecke dalnice a silnice takze to ze mame v CR silnice samou diru mi zase tak moc nevadi, to jen pokud by nekdo namital ze to bude odchazet rychleji nabo tak neco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Podvozok OII RS je znížený oproti štandardnému o 12 mm, príplatkový športový pre bežné verzie je znížený o 15 mm. Čo sa týka nevýhod, tak RS podvozok má pravdepodobne vyrovnanejšie vlastnosti (je komfortnejší) práve kvoli nižšej užitočnej hmotnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Mam tomu rozumet tak ze je mekci jeste vic nez moje serie a jeste do toho mene nalozim??? Myslim Do Combi O2???? To asi zadna vyhra nebo myslis ze se to vyplati?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Nie, mäkkšia učite nie je ako štandardný podvozok, ale v porovnaní so športovým podvozkom je podvozok RS komfortnejší a mám dojem, že má aj menšiu tendenciu k odskakovaniu. Je taký istejší. Mne vyhovuje. Okrem toho má RS aj zosilnenú karosériu v partii zadnej podlahy a samozrejme tuhšie stabilizátory. Je to tak, naložíš menej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.