Publikováno Prosinec 5, 200618 r a jake vyhody ci nevyhody to prinese.Jezdim 98% nemecke dalnice a silnice takze to ze mame v CR silnice samou diru mi zase tak moc nevadi, to jen pokud by nekdo namital ze to bude odchazet rychleji nabo tak neco....
Prosinec 5, 200618 r Podvozok OII RS je znížený oproti štandardnému o 12 mm, príplatkový športový pre bežné verzie je znížený o 15 mm. Čo sa týka nevýhod, tak RS podvozok má pravdepodobne vyrovnanejšie vlastnosti (je komfortnejší) práve kvoli nižšej užitočnej hmotnosti.
Prosinec 6, 200618 r Autor Mam tomu rozumet tak ze je mekci jeste vic nez moje serie a jeste do toho mene nalozim??? Myslim Do Combi O2???? To asi zadna vyhra nebo myslis ze se to vyplati??
Prosinec 6, 200618 r Nie, mäkkšia učite nie je ako štandardný podvozok, ale v porovnaní so športovým podvozkom je podvozok RS komfortnejší a mám dojem, že má aj menšiu tendenciu k odskakovaniu. Je taký istejší. Mne vyhovuje. Okrem toho má RS aj zosilnenú karosériu v partii zadnej podlahy a samozrejme tuhšie stabilizátory. Je to tak, naložíš menej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.