Publikováno Prosinec 5, 200618 r Ať sem hledal jak sem hledel,nikde sem nenašel jak jsou tam umístění ty motorky z čírý optiky,mechanik mi říkal že nepřišel nato kam je dát,prej tam neni místo,mohli byste někdo hodit foto,nebo nějaký schéma zapojení.Všem díííky
Prosinec 5, 200618 r Fakt nechapu proc to vsichni predelavate ... Vzdyt se ty cidla na napravy daji sehnat temer za babku; zapojeni neni taky slozite ...
Prosinec 5, 200618 r Fakt nechapu proc to vsichni predelavate ... Vzdyt se ty cidla na napravy daji sehnat temer za babku; zapojeni neni taky slozite ... muzes sehnat???btw asi v patek pojedu do prahy....
Prosinec 5, 200618 r Fakt nechapu proc to vsichni predelavate ... Vzdyt se ty cidla na napravy daji sehnat temer za babku; zapojeni neni taky slozite ... muzes sehnat???btw asi v patek pojedu do prahy.... Otuknu; nicmene, na foru jsem je zahledl nekolikrat a trvalo nez byly udany ... Halelůůůůůja, Pha ... ja se tesim ... Upraveno Prosinec 5, 200618 r od vlabar
Prosinec 7, 200618 r Autor Fakt nechapu proc to vsichni predelavate ... Vzdyt se ty cidla na napravy daji sehnat temer za babku; zapojeni neni taky slozite ... Sorry kámo,ale na tohle sem se neptal,to už sem si přečet na foru 1000x.
Prosinec 15, 200618 r Takže nikdo neni schopnej poradit????? Mozna z obavy pred tvou formou podekovani - viz. tvuj predchazejici prispevek
Prosinec 16, 200618 r ¨Krásně to má popsané a nafocené tuším Spolda. Je to někde tady na foru. zkus vyhledávač a zadej tam XENONY. Čau RICI.
Prosinec 16, 200618 r Autor ¨Krásně to má popsané a nafocené tuším Spolda. Je to někde tady na foru. zkus vyhledávač a zadej tam XENONY. Čau RICI. Díky kolego,ale nevim jestli jsem slepej nebo nevidim. Nemohl bysi hodit link???Nebo někdo jiný.Už bych to měl rád zapojený.
Prosinec 17, 200618 r Staci trosku hladat. Tu to mas /akurat, ze je to OII, ale podobny postup je aj na OI/ http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13860&st=125 Upraveno Prosinec 17, 200618 r od djg
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.