abado Vloženo 10. Prosinec 2006 Vloženo 10. Prosinec 2006 mel sem moznost vymenit zadni kufr(muj obyc) (jeho zavarena SPZ a sterac.. ja bych doplatil 1000kc ..ale vbc.. ten sterac tam vubec nepasuje.. je to hnus..ale tak kazdemu se libi neco jine... Citovat
krysarr Vloženo 10. Prosinec 2006 Vloženo 10. Prosinec 2006 mě stačí boční zrcátka a park. asistenta stěrač je HNUSNEJ 100% souhlas Citovat
krysarr Vloženo 10. Prosinec 2006 Vloženo 10. Prosinec 2006 Panove pomalu me dostavate do rozpaku to se priznavam Tech 10000 bych radsi vrazil do brzd, motoru nebo podvozku, nez kram na zadni okno, kterej stejne 99% casu nevyuzijes. Pokud teda furt necouvas a neumis to na zrcatka Citovat
David-pv Vloženo 10. Prosinec 2006 Vloženo 10. Prosinec 2006 Líbí - nelíbí, 100lidí, 100 názorů. Veliký přínos ale zadní stěrač za cenu kolem 10tis opravdu nemá. Citovat
Planeta Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Vloženo 11. Prosinec 2006 Panove fakt ste me rozviklali Citovat
camron Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Mně se hrozně líbí, jak ti, kteří ten stěrač nemají, do jednoho tvrdí, jak je hnusnej.... Citovat
Planeta Vloženo 11. Prosinec 2006 Autor Vloženo 11. Prosinec 2006 jako me teda "hnusnej" vubec neprijde Citovat
David-pv Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Mně se hrozně líbí, jak ti, kteří ten stěrač nemají, do jednoho tvrdí, jak je hnusnej.... To máš pravdu, také jsem si toho všimnul. Citovat
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Mně se hrozně líbí, jak ti, kteří ten stěrač nemají, do jednoho tvrdí, jak je hnusnej.... To máš pravdu, také jsem si toho všimnul. By me zajimalo, jak tady poznate, kdo ho ma a kdo nema Citovat
David-pv Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Mně se hrozně líbí, jak ti, kteří ten stěrač nemají, do jednoho tvrdí, jak je hnusnej.... To máš pravdu, také jsem si toho všimnul. By me zajimalo, jak tady poznate, kdo ho ma a kdo nema celkem jednoduše, Vaša nemá, Abado také ne, pročti ty příspěvky a přijdeš na to kdo má a kdo ne Citovat
David-pv Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 pro krysarr: A ty asi také nemáš, že? Citovat
mikl Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Tak rozšířím řady těch co ho nemaj a taky se mi nelíbí. Připadá mi jako rušivý element. Citovat
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 pro krysarr: A ty asi také nemáš, že? Nemam a ani nechci, z vyse zminenyho duvodu. A prachy rvat do 99% casu nepouzivanejch, a jeste k tomu osklivejch, veci cpat nehodlam btw moje Octa totiz neni jedina, kterou jsem ridil, a nektery ho i mely, by clovek nerek, vid? Citovat
David-pv Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 pro krysarr: A ty asi také nemáš, že? Nemam a ani nechci, z vyse zminenyho duvodu. A prachy rvat do 99% casu nepouzivanejch, a jeste k tomu osklivejch, veci cpat nehodlam btw moje Octa totiz neni jedina, kterou jsem ridil, a nektery ho i mely, by clovek nerek, vid? To je pěkný Citovat
David-pv Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Ale psal jsem tady: 100 lidí, 100 názorů. Já také nemám a přitom nepíšu že je hnusný. Jinak máš pravdu s finanční stránkou, peníze bych do toho také nedal. Citovat
David-pv Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Tak rozšířím řady těch co ho nemaj a taky se mi nelíbí. Připadá mi jako rušivý element. Jako rušivý element to připadat může, to máš pravdu. Citovat
krysarr Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Ale psal jsem tady: 100 lidí, 100 názorů. Já také nemám a přitom nepíšu že je hnusný. Jinak máš pravdu s finanční stránkou, peníze bych do toho také nedal. Jasny, kazdymu se libi neco jinyho, nastesti Za ty prachy to fakt nestoji, za tretinu budu mit na cely auto kotouce s deskama, za zbytek mam tlumice, pro porovnani a to ma sakra vetsi prinos Citovat
David-pv Vloženo 11. Prosinec 2006 Vloženo 11. Prosinec 2006 Ale psal jsem tady: 100 lidí, 100 názorů. Já také nemám a přitom nepíšu že je hnusný. Jinak máš pravdu s finanční stránkou, peníze bych do toho také nedal. Jasny, kazdymu se libi neco jinyho, nastesti Za ty prachy to fakt nestoji, za tretinu budu mit na cely auto kotouce s deskama, za zbytek mam tlumice, pro porovnani a to ma sakra vetsi prinos To má úplně jiný přínos na jízdu než stěrač na zadním okně, to je pravda. Citovat
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 19. Prosinec 2006 Vloženo 19. Prosinec 2006 tak já zadní stěrač na autě taky nemám. Občas mě to teda trošku vadí, protože třeba na Felícii ho táta má. Za 10 000 bych si ho ale nikdy dodělávat nenechal Citovat
Pockina Vloženo 29. Června Vloženo 29. Června V 10. 12. 2006 na 12:44, Shotek napsal: Jako já nemít na svým kombiku zadní stěrač, tak to vokno můžu rovnou nechat zatmavit. Jezdím na různý stavby a když je na silnici taková ta voda-blato, tak je celej zadek hnedka zasranej. A čekat až bude pršet a kapky vody mi to smyjou, jak tady někdo psal,to by se mi teda nechtělo. Jediný co mě sere je ten ostřikovač. S tím si teda moc nepohráli. Takovej pramínek vody. Dycky tam toho nacákám a než se to rozšudle, tak to chvilu jezdí třeba nasucho a to se mi moc nelíbí. Nedá se tam koupit nějaká lepší tryska? Tuším, že je tam jen nasazená. No a když někdy čekám u zakázky nebo jen zabíjím čas, tak si zapnu mobil a pár minut si zahraju na https://mostbet1.cz/app/ – rychlý hry, žádný nastavování a aspoň se člověk na chvíli odreaguje, než znova skočí do provozu. Jo, naprosto tě chápu – u kombíku je zadní stěrač skoro povinnost, zvlášť když člověk jezdí na stavby nebo mimo město. Ten bordel vzadu se tam drží jak přilepenej a bez stěrače bys fakt přes zadní okno nic neviděl. Co se týče ostřikovače, taky mě to štvalo. Ten čůrek vody je často úplně mizernej a spíš to jen špiní, než aby to něco umylo. Většinou to opravdu bývá jen nasazená tryska a dá se vyměnit – koukni se podle značky auta, některé univerzální trysky (např. ty s vějířovým rozstřikem) pasují bez problémů a rozdíl je znát hned. Dá se to vyměnit během pár minut i doma, stačí si pohlídat průměr hadičky a uchycení. Doporučuju mrknout do nějakého autodoplňkového e-shopu nebo i na vrakáče, tam se občas najdou fajn kousky za pár korun. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.