Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

mel sem moznost vymenit zadni kufr(muj obyc) (jeho zavarena SPZ a sterac.. ja bych doplatil 1000kc ..ale vbc.. ten sterac tam vubec nepasuje.. je to hnus..ale tak kazdemu se libi neco jine...

Vloženo
Panove pomalu me dostavate do rozpaku to se priznavam :)

Tech 10000 bych radsi vrazil do brzd, motoru nebo podvozku, nez kram na zadni okno, kterej stejne 99% casu nevyuzijes. Pokud teda furt necouvas a neumis to na zrcatka ;)

Vloženo
Mně se hrozně líbí, jak ti, kteří ten stěrač nemají, do jednoho tvrdí, jak je hnusnej.... :smich:

To máš pravdu, také jsem si toho všimnul.

By me zajimalo, jak tady poznate, kdo ho ma a kdo nema lol

Vloženo
Mně se hrozně líbí, jak ti, kteří ten stěrač nemají, do jednoho tvrdí, jak je hnusnej.... :smich:

To máš pravdu, také jsem si toho všimnul.

By me zajimalo, jak tady poznate, kdo ho ma a kdo nema lol

celkem jednoduše, Vaša nemá, Abado také ne, pročti ty příspěvky a přijdeš na to kdo má a kdo ne lol

Vloženo
pro krysarr: A ty asi také nemáš, že? :p

Nemam a ani nechci, z vyse zminenyho duvodu. A prachy rvat do 99% casu nepouzivanejch, a jeste k tomu osklivejch, veci cpat nehodlam :) btw moje Octa totiz neni jedina, kterou jsem ridil, a nektery ho i mely, by clovek nerek, vid? ;)

Vloženo
pro krysarr: A ty asi také nemáš, že? :p

Nemam a ani nechci, z vyse zminenyho duvodu. A prachy rvat do 99% casu nepouzivanejch, a jeste k tomu osklivejch, veci cpat nehodlam :) btw moje Octa totiz neni jedina, kterou jsem ridil, a nektery ho i mely, by clovek nerek, vid? ;)

To je pěkný -_-

Vloženo
Ale psal jsem tady: 100 lidí, 100 názorů. Já také nemám a přitom nepíšu že je hnusný. Jinak máš pravdu s finanční stránkou, peníze bych do toho také nedal.

Jasny, kazdymu se libi neco jinyho, nastesti :) Za ty prachy to fakt nestoji, za tretinu budu mit na cely auto kotouce s deskama, za zbytek mam tlumice, pro porovnani a to ma sakra vetsi prinos :palec2:

Vloženo
Ale psal jsem tady: 100 lidí, 100 názorů. Já také nemám a přitom  nepíšu že je hnusný. Jinak máš pravdu s finanční stránkou, peníze bych do toho také nedal.

Jasny, kazdymu se libi neco jinyho, nastesti :) Za ty prachy to fakt nestoji, za tretinu budu mit na cely auto kotouce s deskama, za zbytek mam tlumice, pro porovnani a to ma sakra vetsi prinos :palec2:

To má úplně jiný přínos na jízdu než stěrač na zadním okně, to je pravda.

• o 18 let později...
Vloženo
V 10. 12. 2006 na 12:44, Shotek napsal:

Jako já nemít na svým kombiku zadní stěrač, tak to vokno můžu rovnou nechat zatmavit. Jezdím na různý stavby a když je na silnici taková ta voda-blato, tak je celej zadek hnedka zasranej. A čekat až bude pršet a kapky vody mi to smyjou, jak tady někdo psal,to by se mi teda nechtělo. Jediný co mě sere je ten ostřikovač. S tím si teda moc nepohráli. Takovej pramínek vody. Dycky tam toho nacákám a než se to rozšudle, tak to chvilu jezdí třeba nasucho a to se mi moc nelíbí. Nedá se tam koupit nějaká lepší tryska? Tuším, že je tam jen nasazená.

No a když někdy čekám u zakázky nebo jen zabíjím čas, tak si zapnu mobil a pár minut si zahraju na https://mostbet1.cz/app/ – rychlý hry, žádný nastavování a aspoň se člověk na chvíli odreaguje, než znova skočí do provozu.

Jo, naprosto tě chápu – u kombíku je zadní stěrač skoro povinnost, zvlášť když člověk jezdí na stavby nebo mimo město. Ten bordel vzadu se tam drží jak přilepenej a bez stěrače bys fakt přes zadní okno nic neviděl.

Co se týče ostřikovače, taky mě to štvalo. Ten čůrek vody je často úplně mizernej a spíš to jen špiní, než aby to něco umylo. Většinou to opravdu bývá jen nasazená tryska a dá se vyměnit – koukni se podle značky auta, některé univerzální trysky (např. ty s vějířovým rozstřikem) pasují bez problémů a rozdíl je znát hned.

Dá se to vyměnit během pár minut i doma, stačí si pohlídat průměr hadičky a uchycení. Doporučuju mrknout do nějakého autodoplňkového e-shopu nebo i na vrakáče, tam se občas najdou fajn kousky za pár korun.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...