vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 matko rozsviť neco tady kvete to bude fest mrzet Mluvíte česky vůbec vám nerozumím co ty na to Jirko? dame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Wau . A tímhle zase naznačuješ co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 co ty na to Jirko?dame? asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu? Pořád nechápu vo co vám go. Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. nemusis vedet vsechno ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej co to je to íkjů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej co to je to íkjů to je takovej programek kterej te zasobuje virama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej co to je to íkjů to je takovej programek kterej te zasobuje virama Vojto na mě si nějak zapomněl s avatarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej co to je to íkjů to je takovej programek kterej te zasobuje virama Vojto na mě si nějak zapomněl s avatarem no posli mi nejaky ty fotky do mejlu a ja to zpracuju... bez podkladu to nejde... chjetjov(zavinac)seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej co to je to íkjů to je takovej programek kterej te zasobuje virama Vojto na mě si nějak zapomněl s avatarem no posli mi nejaky ty fotky do mejlu a ja to zpracuju... bez podkladu to nejde... chjetjov(zavinac)seznam.cz ty woe já ti je poslal před měsícem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Vojto přesně měsíc co jsem to poslal a máš to znovu přeposlaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak co máš to Vojto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? Končím s touhle přihlouplou debatou. Ale moje auto mnou vyfocený a z tvýho banneru jsem nic nepoužil. Navíc se to podobat mělo i když se to moc nepodobá. Jste fakt trapný. Tohle je mi taky nějak povědomí Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? Končím s touhle přihlouplou debatou. Ale moje auto mnou vyfocený a z tvýho banneru jsem nic nepoužil. Navíc se to podobat mělo i když se to moc nepodobá. Jste fakt trapný. Tohle je mi taky nějak povědomí trapny je to ze si chtel udelat neco co se podoba tomu co delal bracha a to je fake a tzn ze ses opicak staci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak co máš to Vojto no tak nam nejak nekomunikujou mejly pac ani pred mesicem ani ted tam od tebe nic nemam to zabiak: slo o to obtazeni toho textu a ten barevnej ramecek okolo celyho banneru... KONEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak co máš to Vojto no tak nam nejak nekomunikujou mejly pac ani pred mesicem ani ted tam od tebe nic tak co s tím kam ti to mám poslat tak co s tím,kam ti to mám poslat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak co máš to Vojto no tak nam nejak nekomunikujou mejly pac ani pred mesicem ani ted tam od tebe nic nemam to zabiak: slo o to obtazeni toho textu a ten barevnej ramecek okolo celyho banneru... KONEC vojto odemně dnes došel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) Dyť o to právě šlo, aby to bylo podobný. Když tu máte tady na foru všichni podobný bannery v podpisu. Přijde mi to fakt hloupý. To je jako by mě prudil Krysar nebo Peterer, že ta moje kunda v avataru má na hlavě stejný parohy. Jestli to urazilo vaše ego tak to stačilo říct a nemusíte hned urážet se a mě. Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Dyť o to právě šlo, aby to bylo podobný. Když tu máte tady na foru všichni podobný bannery v podpisu. Přijde mi to fakt hloupý. To je jako by mě prudil Krysar nebo Peterer, že ta moje kunda v avataru má na hlavě stejný parohy. Jestli to urazilo vaše ego tak to stačilo říct a nemusíte hned urážet se a mě. OT : třeba těch parohů na te holčině jsem si za celou dobu nevšiml, čim to lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 já cí taký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak co máš to Vojto no tak nam nejak nekomunikujou mejly pac ani pred mesicem ani ted tam od tebe nic tak co s tím kam ti to mám poslat tak co s tím,kam ti to mám poslat zkusi je dat sem do tohohle tema jako prilohu prispevku nebo me do soukromy zpravy... to Badys: ty uz mas v mejlu hotovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.