Prosinec 14, 200618 r Autor matko rozsviť neco tady kvete to bude fest mrzet Mluvíte česky vůbec vám nerozumím co ty na to Jirko? dame?
Prosinec 14, 200618 r Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu? Pořád nechápu vo co vám go. Upraveno Prosinec 14, 200618 r od zabiak
Prosinec 14, 200618 r Autor Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. nemusis vedet vsechno ne?
Prosinec 14, 200618 r Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco?
Prosinec 14, 200618 r Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril
Prosinec 14, 200618 r Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej
Prosinec 14, 200618 r Autor Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej
Prosinec 14, 200618 r Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej co to je to íkjů
Prosinec 14, 200618 r Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej co to je to íkjů to je takovej programek kterej te zasobuje virama
Prosinec 14, 200618 r Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej co to je to íkjů to je takovej programek kterej te zasobuje virama Vojto na mě si nějak zapomněl s avatarem
Prosinec 14, 200618 r Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej co to je to íkjů to je takovej programek kterej te zasobuje virama Vojto na mě si nějak zapomněl s avatarem no posli mi nejaky ty fotky do mejlu a ja to zpracuju... bez podkladu to nejde... chjetjov(zavinac)seznam.cz
Prosinec 14, 200618 r Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? tak ze by jsi me autorsky taky neco vytvoril mas muj mejl? moje icq? mas tak se starej co to je to íkjů to je takovej programek kterej te zasobuje virama Vojto na mě si nějak zapomněl s avatarem no posli mi nejaky ty fotky do mejlu a ja to zpracuju... bez podkladu to nejde... chjetjov(zavinac)seznam.cz ty woe já ti je poslal před měsícem
Prosinec 14, 200618 r Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? Končím s touhle přihlouplou debatou. Ale moje auto mnou vyfocený a z tvýho banneru jsem nic nepoužil. Navíc se to podobat mělo i když se to moc nepodobá. Jste fakt trapný. Tohle je mi taky nějak povědomí Upraveno Prosinec 14, 200618 r od zabiak
Prosinec 14, 200618 r Autor Tak povídejte přehánějte. Nedokážete nic napsat na rovinu?Pořád nechápu vo co vám go. autorsky prava rika ti to neco? Končím s touhle přihlouplou debatou. Ale moje auto mnou vyfocený a z tvýho banneru jsem nic nepoužil. Navíc se to podobat mělo i když se to moc nepodobá. Jste fakt trapný. Tohle je mi taky nějak povědomí trapny je to ze si chtel udelat neco co se podoba tomu co delal bracha a to je fake a tzn ze ses opicak staci?
Prosinec 14, 200618 r tak co máš to Vojto no tak nam nejak nekomunikujou mejly pac ani pred mesicem ani ted tam od tebe nic nemam to zabiak: slo o to obtazeni toho textu a ten barevnej ramecek okolo celyho banneru... KONEC
Prosinec 14, 200618 r tak co máš to Vojto no tak nam nejak nekomunikujou mejly pac ani pred mesicem ani ted tam od tebe nic tak co s tím kam ti to mám poslat tak co s tím,kam ti to mám poslat
Prosinec 14, 200618 r tak co máš to Vojto no tak nam nejak nekomunikujou mejly pac ani pred mesicem ani ted tam od tebe nic nemam to zabiak: slo o to obtazeni toho textu a ten barevnej ramecek okolo celyho banneru... KONEC vojto odemně dnes došel?
Prosinec 14, 200618 r Dyť o to právě šlo, aby to bylo podobný. Když tu máte tady na foru všichni podobný bannery v podpisu. Přijde mi to fakt hloupý. To je jako by mě prudil Krysar nebo Peterer, že ta moje kunda v avataru má na hlavě stejný parohy. Jestli to urazilo vaše ego tak to stačilo říct a nemusíte hned urážet se a mě. Upraveno Prosinec 14, 200618 r od zabiak
Prosinec 14, 200618 r Dyť o to právě šlo, aby to bylo podobný. Když tu máte tady na foru všichni podobný bannery v podpisu. Přijde mi to fakt hloupý. To je jako by mě prudil Krysar nebo Peterer, že ta moje kunda v avataru má na hlavě stejný parohy. Jestli to urazilo vaše ego tak to stačilo říct a nemusíte hned urážet se a mě. OT : třeba těch parohů na te holčině jsem si za celou dobu nevšiml, čim to lol
Prosinec 14, 200618 r tak co máš to Vojto no tak nam nejak nekomunikujou mejly pac ani pred mesicem ani ted tam od tebe nic tak co s tím kam ti to mám poslat tak co s tím,kam ti to mám poslat zkusi je dat sem do tohohle tema jako prilohu prispevku nebo me do soukromy zpravy... to Badys: ty uz mas v mejlu hotovku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.