bobb Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Zdravím ve spolek .Mám takový problém po nastartování mi motor hned zhasne na panelu přístrojů se rosvítí žlutý symbol paliva ( pumpy ) ,i když je nádrž do půlky plná , začne blikat žluté autíčko s klíčem imobilizer po chvíli to pípne a ještě začne blikat olejnička, i když tam olej je na displeji ujetých km to napíše def. nevíte někdo prosím v čem by mohl spočívat problém ?Předem dík Bob. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Podle některých příznaků by to mohl být imobilizér. Pro začátek bych zkusi druhý klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobb Vloženo 12. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 To už jsem udělal ale bohužel nic pořád stejné .Odpojil jsem i baterku , aby se ŘJ resetovaly ,ale také to nepomohlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 (editace) nestáčel ti náhodou někdo KM ??? a nebo nedělal jiné pokusy s PC na tvých budících Editováno: 12. Prosinec 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonfa Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Měl jsem ten samý problém.Pomohla výměna budíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobb Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Nikdo se v tom nevrtal. Bylo to opravdu budíkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.