Talo77 Vloženo 26. Únor 2023 Sdílet Vloženo 26. Únor 2023 (editace) Čaute.Kúpil som si tento držiak,vojde sa tam v pohode Samsung Galaxy S20 Ultra aj s puzdrom.Problém je v tom že mi v priestore na poháre nedrží.Je to celé robené do kónusu.Vybral som aj tú gumovú vložku zospodu ale pomohlo len minimálne. Editováno: 26. Únor 2023, autor: Talo77 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 26. Únor 2023 Sdílet Vloženo 26. Únor 2023 Len pre istotu, určite máš správny držiak? Lebo sa robia dve verzie.. jedna pre Fabiu 3 a druhá pre ostatné modely. Verziu pre Fabiu spoznáš podľa toho, že má prehodené otvory na kľúč a mince.. a číslo dielu má navyše index A... https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/6v0051435-drziak-multimedii-skoda-33869.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talo77 Vloženo 26. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2023 Áno mám správny.Proste to vylieza von.Aj keď na to celou váhou zatlačím tak to zalezie do toho rámika ale po čase samovoľne vyskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraH Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Mám ho již rok a stejně nedrží pořádně. Pokud tam dám vedle mobilu klíč auta, tak je tam natěsno a při vytáhnutí vytahuji i celý držák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matoz Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Ja ho mam takto. Tiez sa lahko vytahuje. Viac ho zatlacit nejde, lebo panel nie je v rovine. Vpredu je to na doraz. Ked som ho skusil dat opacne (blizsie k opierke), tak mam pocit ze drzal lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Talo77 Vloženo 27. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Naserem sa a upravim ho brusenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraH Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Taky jsme o tom uvažoval, ale přesně nevím který ten vymezovací výstupek je potřeba zbrousit, protože když to zbrousím moc, tak to bude ještě horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.