TomasB Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Super gameska http://www.freeonlinegames.com/play/10899.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 pařim to jak blázen, škoda, že není nějaká hra kde bych si mohl vybrat auto a jezdit v pořádným terénu, jako kdyby to bylo ve skutčnosti. Takovej Land Cruiser to by byla věc. Pařil bych to dnem i nocí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 udělal jsi 2 level? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikkian Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 udělal jsi 2 level? já se zastavil u druhýho levlu...napoprvý sem se v něm dostal skoro nakonec a ted se dycky zadrhnu na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 no já to za tu minutu nestíhám projet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 asi v 8 kole závodím ještě s jedním a nemůžu ho porazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 Nějak to hážu přes boudu, ale asi to potrdím. Uvidím jak mi to pude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 ku*va drát, já prostě ten 2 level za tu minutu nemůžu za prase dát. Vy ste si snat vyměnili motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 chlapi, jak dát ten druhej level? Mi chybí odhadem tak 20s abych to stihnul za tu minutu do cíle. Jak to děláte???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 (editace) furt pod plyn na podlaze jo a druhej level udělá i mladej dnes udělal i 3 tí. Editováno: 16. Prosinec 2006, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 furt pod plyn na podlaze jo a druhej level udělá i mladej dnes udělal i 3 tí. já snad hraju něco jinýho.... Vono to rychlejc nechce jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 kurňa, jedničku zajedu s prstem v nose za cca 1:15 s přes 700 bodů, ale tu dvojku nějak nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 nemužu porazit ten modrej monster truck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 týýýý woéééé, jak to děláte, já už na to nemám nerva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 huraaa už jsem to vyhrál ..ovšem závod s modrým truckem je poslední kolo takže i dohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.