Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak co vy nato? :) sem ted na vazkach, jestli ji mam nechat, nebo ne, tak prosím poraďte, díky!!! :)

post-73-1166093158.jpg

Upraveno od novi37

tak co vy nato? :) sem ted na vazkach, jestli ji mam nechat, nebo ne, tak prosím poraďte, díky!!! :)

Pokud se Ti líbí, tak ji tam nech.

• Autor

no dyz ja ted uz prave nevim, priklonim se k vetsimu poctu hlasu.... :D

nevim presne o jako mrizku jde ale kozdapadne ti to hlasovani presunu bud do Exterieru nebo Interieru protoze tady budou jen samotna auta ;)

tak si vyber bud E nebo I??

• Autor

tak prosim E... diky -_-

Pro koho to auto děláš, pro sebe nebo pro lidi. Já tam třeba mám chrom kliky s dírama ( podle některých rejpalů tuzing) a taky je nebudu sundavat jenom kvůli tomu že se to někomu nelíbí. Mě se to líbí a to je rozhodující.

Já bych to nechal. Mě se to líbí. Lepší než origo bez toho.

• Autor
Pro koho to auto děláš, pro sebe nebo pro lidi. Já tam třeba mám chrom kliky s dírama ( podle některých rejpalů tuzing) a taky je nebudu sundavat jenom kvůli tomu že se to někomu nelíbí. Mě se to líbí a to je rozhodující.

jasne, delam to pro sebe, ale ja vazne nevim, nezavisle na tom sem premejslel, ze to taky sundam, tak se ted je chci poinformovat, co na to ostatni, aneb....vox populi - vox dei ;)

Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou lol-_-

• Autor
Já bych to nechal. Mě se to líbí. Lepší než origo bez toho.

-_-

• Autor
Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou lol-_-

no tak az to sezenem, tak to pujde todle hned dolu, to je jasna vec, by se to k sobe nepasovalo.... :D:D:D-_-lol

Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou  lol  -_-

no tak az to sezenem, tak to pujde todle hned dolu, to je jasna vec, by se to k sobe nepasovalo.... :D:D:D-_-lol

:D

Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou  lol  -_-

To toho víme tajnůstkáří. :p

Mně by se to líbilo třeba u auta, které má tmavý lak, tam by to vyniklo. U té stříbrné se mi to moc nelíbí...

Upraveno od camron

Tak koukám že jsme ti hodně pomohli hlasování je 3:3 lol

• Autor
Tak koukám že jsme ti hodně pomohli hlasování je 3:3 lol

zrovna na to koukam.... :smich:

Uz jsem zvratil pomer hlasovani. Hruza to urcite neni,ale jsem pouze pro to sundat :)

sundat a dodelat mrizky v narazniku ;)

• Autor
sundat a dodelat mrizky v narazniku ;)

mrizky v narazniku uz mam od vcera!!! :t

A Badys dorazil.......:)

• Autor
A Badys dorazil.......:)

jj dorazil, popral sem se s nim a uz je na narazniku....:D neska to nafotim, je to pecka... ;)

chrom fakt nemusim :ble

ale nie je to az take zle, teraz akokeby dole chybalo nieco :wacko:

ked zozenes to, co chces zohnat ... a potom to aj tak das dole...

tak to je vlastne uplne jedno kol100 nie?

mě chrom nevadí, ale ze stříbrný bych to sundal, nevynikne

Já bych to sundal - můj názor.

Sundat, ale je to tvoje auto, uz jsem videl vetsi ptakovyny :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.