Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak co vy nato? :) sem ted na vazkach, jestli ji mam nechat, nebo ne, tak prosím poraďte, díky!!! :)

post-73-1166093158.jpg

Upraveno od novi37

tak co vy nato? :) sem ted na vazkach, jestli ji mam nechat, nebo ne, tak prosím poraďte, díky!!! :)

Pokud se Ti líbí, tak ji tam nech.

• Autor

no dyz ja ted uz prave nevim, priklonim se k vetsimu poctu hlasu.... :D

nevim presne o jako mrizku jde ale kozdapadne ti to hlasovani presunu bud do Exterieru nebo Interieru protoze tady budou jen samotna auta ;)

tak si vyber bud E nebo I??

• Autor

tak prosim E... diky -_-

Pro koho to auto děláš, pro sebe nebo pro lidi. Já tam třeba mám chrom kliky s dírama ( podle některých rejpalů tuzing) a taky je nebudu sundavat jenom kvůli tomu že se to někomu nelíbí. Mě se to líbí a to je rozhodující.

Já bych to nechal. Mě se to líbí. Lepší než origo bez toho.

• Autor
Pro koho to auto děláš, pro sebe nebo pro lidi. Já tam třeba mám chrom kliky s dírama ( podle některých rejpalů tuzing) a taky je nebudu sundavat jenom kvůli tomu že se to někomu nelíbí. Mě se to líbí a to je rozhodující.

jasne, delam to pro sebe, ale ja vazne nevim, nezavisle na tom sem premejslel, ze to taky sundam, tak se ted je chci poinformovat, co na to ostatni, aneb....vox populi - vox dei ;)

Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou lol-_-

• Autor
Já bych to nechal. Mě se to líbí. Lepší než origo bez toho.

-_-

• Autor
Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou lol-_-

no tak az to sezenem, tak to pujde todle hned dolu, to je jasna vec, by se to k sobe nepasovalo.... :D:D:D-_-lol

Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou  lol  -_-

no tak az to sezenem, tak to pujde todle hned dolu, to je jasna vec, by se to k sobe nepasovalo.... :D:D:D-_-lol

:D

Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou  lol  -_-

To toho víme tajnůstkáří. :p

Mně by se to líbilo třeba u auta, které má tmavý lak, tam by to vyniklo. U té stříbrné se mi to moc nelíbí...

Upraveno od camron

Tak koukám že jsme ti hodně pomohli hlasování je 3:3 lol

• Autor
Tak koukám že jsme ti hodně pomohli hlasování je 3:3 lol

zrovna na to koukam.... :smich:

Uz jsem zvratil pomer hlasovani. Hruza to urcite neni,ale jsem pouze pro to sundat :)

sundat a dodelat mrizky v narazniku ;)

• Autor
sundat a dodelat mrizky v narazniku ;)

mrizky v narazniku uz mam od vcera!!! :t

A Badys dorazil.......:)

• Autor
A Badys dorazil.......:)

jj dorazil, popral sem se s nim a uz je na narazniku....:D neska to nafotim, je to pecka... ;)

chrom fakt nemusim :ble

ale nie je to az take zle, teraz akokeby dole chybalo nieco :wacko:

ked zozenes to, co chces zohnat ... a potom to aj tak das dole...

tak to je vlastne uplne jedno kol100 nie?

mě chrom nevadí, ale ze stříbrný bych to sundal, nevynikne

Já bych to sundal - můj názor.

Sundat, ale je to tvoje auto, uz jsem videl vetsi ptakovyny :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.