novi37 Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) tak co vy nato? sem ted na vazkach, jestli ji mam nechat, nebo ne, tak prosím poraďte, díky!!! Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: novi37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak co vy nato? sem ted na vazkach, jestli ji mam nechat, nebo ne, tak prosím poraďte, díky!!! Pokud se Ti líbí, tak ji tam nech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 no dyz ja ted uz prave nevim, priklonim se k vetsimu poctu hlasu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 nevim presne o jako mrizku jde ale kozdapadne ti to hlasovani presunu bud do Exterieru nebo Interieru protoze tady budou jen samotna auta tak si vyber bud E nebo I?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 tak prosim E... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Pro koho to auto děláš, pro sebe nebo pro lidi. Já tam třeba mám chrom kliky s dírama ( podle některých rejpalů tuzing) a taky je nebudu sundavat jenom kvůli tomu že se to někomu nelíbí. Mě se to líbí a to je rozhodující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Já bych to nechal. Mě se to líbí. Lepší než origo bez toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Pro koho to auto děláš, pro sebe nebo pro lidi. Já tam třeba mám chrom kliky s dírama ( podle některých rejpalů tuzing) a taky je nebudu sundavat jenom kvůli tomu že se to někomu nelíbí. Mě se to líbí a to je rozhodující. jasne, delam to pro sebe, ale ja vazne nevim, nezavisle na tom sem premejslel, ze to taky sundam, tak se ted je chci poinformovat, co na to ostatni, aneb....vox populi - vox dei Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Já bych to nechal. Mě se to líbí. Lepší než origo bez toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou no tak az to sezenem, tak to pujde todle hned dolu, to je jasna vec, by se to k sobe nepasovalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou no tak az to sezenem, tak to pujde todle hned dolu, to je jasna vec, by se to k sobe nepasovalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Osobne se mi to nelibi, prijde mi to uz tak nejak navic, radsi bych dal vis co, kdyz se sezenou no tak az to sezenem, tak to pujde todle hned dolu, to je jasna vec, by se to k sobe nepasovalo.... To toho víme tajnůstkáří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 (editace) Mně by se to líbilo třeba u auta, které má tmavý lak, tam by to vyniklo. U té stříbrné se mi to moc nelíbí... Editováno: 14. Prosinec 2006, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak koukám že jsme ti hodně pomohli hlasování je 3:3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Tak koukám že jsme ti hodně pomohli hlasování je 3:3 zrovna na to koukam.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Uz jsem zvratil pomer hlasovani. Hruza to urcite neni,ale jsem pouze pro to sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 sundat a dodelat mrizky v narazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 sundat a dodelat mrizky v narazniku mrizky v narazniku uz mam od vcera!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 A Badys dorazil....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 14. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 A Badys dorazil....... jj dorazil, popral sem se s nim a uz je na narazniku.... neska to nafotim, je to pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 chrom fakt nemusim ale nie je to az take zle, teraz akokeby dole chybalo nieco ked zozenes to, co chces zohnat ... a potom to aj tak das dole... tak to je vlastne uplne jedno nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 mě chrom nevadí, ale ze stříbrný bych to sundal, nevynikne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Já bych to sundal - můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 Sundat, ale je to tvoje auto, uz jsem videl vetsi ptakovyny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.